- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Sensut #27483 üzenetére
Végig ugyan nem vittem, de emlékeim szerint azon a részen már túl vagyok és sikerült. Ott hagytam félbe, amikor Yantarból visszafelé kirabolnak a banditák és egy szál bicskával kell valahogy kivágni magam közülük a Vadvidéken (Rostock Factory). Pontosabban ezen már túljutottam, de a Bárba még nem mentem vissza, mert közben belevágtam a fordításokba.
Ghostot mintha jóval korábban kellett volna megmenteni még Pripjatyban, amikor a Monolit ellenségessé válik, vagy közvetlenül az előtt. Ez után mutatják meg, merre lehet kijutni a városból a Mocsárba.
Pontosan meg nem mondom, hogy csináltam, meg mintha több ilyen akció is lett volna (pl elkisérni a mocsár felé vezető kijárathoz, ahol szintén volt pofozkodás bőven), és biztos, hogy sokszor neki kellett futni, de megoldható. Csak előre kell rohanni, elintézni mindenkit...Sok olyan akció van, amit többszörre lehet megcsinálni, mert az erős fegyverek miatt könnyű meghalni, de csalni sosem kellett... Van, ahol előre lehet dolgozni (még az adott feladat felvétele előtt elintézni a később gondot okozó ellenséges erők egy részét), de nem mindig. Van ahol csak az után kerülnek be, amikor felveszed a feladatot. Pl mikor Pripjatyban a monolitosokat segítve kell elfoglalni a kultúrközpontot. Meg amikor ez a kisérgetős akció van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Viccrovat
- PlayStation 1 / 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest