Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
Riot Gin
üzenetére
Másik módból is lehet, gondolom. Most van tervben nekünk is a Turulhoz egy ilyesmi müvelet. Még nem csinálta, de meg fogom próbálni. Mondjuk nekem mossin fejlesztés kell.

Igazság szerint benne van abban a módban a fejlesztőfájl, csak kikapcsolták a móderek. Azért nem aktiváltam vissza, mert nem tudom, hogy milyen szinten másztak bele. Van xml-ben is adat hozzá, meg persze az ikonok is kellenek. Ha viszont azokat is kiszedték, vagy átszabták akkor hiába olvastatom be a weapons-ban mert úgy is ki fog akadni valami más hiány miatt. Ezért akartam biztosra menni és olyant adni ami más fegyvernél aktiv. Az ak47 volt az ami leginkább hasonlík karakterisztikára. De ha akarod akkor lehet a fejlesztése olyan mint az MP5-ösé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Hobby rádiós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autós topik
- Sztori traileren a DRAGON QUEST I & II HD-2D Remake
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield