- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Musicking #25960 üzenetére
Szia!
De ha jól értelmeztem a korábbiakat. Valójában kevesebb a fegyver benne mint a sima ENOT-ban? Gondolkodtam hogy felteszem a sima 2.2 ENOT-ot. Azt még sosem nyomtam végig. Utoljára nagyon hosszú játékélményem volt az SGM 2.1 verzióval. Eszement hosszú volt. Gondolom akkor az ENOT 2.2 töbet fog nyújtani. PEL írta hogy sokkal jobb. Jelenleg az SGM 2.0 GEO van fenn. Valahol félek tőle hogy a 2.1-hez képest visszafejlődés van, s csak a cuccok sokasága dobja meg... Nem tudom jól látom-e. Ugyanis a 2.2-ben már az NPC-k jóval okosabbak+teljesen random cuccaik vannak.. Ezek azért meggyőzőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest