- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Minden Zónafüggőnek kötelező...
Nekem konkrétan beleborzongott a hátam, ahogy az ismerős épületeket megláttam.
Sok fotót láttam már az üres, növények lepte, kihalt városról, de itt benne élnek az emberek és mégis szembe jönnek azok a részletek, amik egyedivé teszik a hangulatát. Pl azok a bódék az utcákon, amiket a május 1.-i ünnepség és a vele járó bazári sokadalom miatt raktak le '86-ban és a gyors kiürítés miatt majd 30 év után most is ott vannak és még sokáig ott lesznek, és a sztalkereknek kiváló fedezéket adnak néha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest