- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #18493 üzenetére
Holnap teszek fel képet, eddig semmi új sincs benne, csak a megszokott alap. A grafikus pakkot el is felejtettem feltenni rá, nagyon élénk színek vannak. Már mentettem pár képet a virágokról. Eddig csak az alap képződmények vannak. A fegyverekről, cuccokról előrébb felraktam az "össz" képet.
Olvasom, hogy nem játszottál még a Sniperrel, az végül is egy SGM2.2 (Enot) kicsit változtatva rajta. Az egyik legjobb SGM (szerintem), ha kitoltam a Legendary-t ,megint előveszem a Snipert. Nekem nagyon bejött. Az igaz, hogy edzett idegeket kíván.Az SGM2.2 (Enot) fordítását használjuk hozzá, kell rajta igazítani egy picit, de rajta vagyok már.
Van egy negyedik is amin ügyködök, de egyenlőre nem mondom meg melyik az.Telda még van mit igazítani rajta, most ahogy játszom vele derül ki. Azért alakulgat. Örülök, hogy valamivel én is hozzá tudok járulni a fórumtársak szórakozásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest