Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
#67026816 #18469 üzenetére
Igen, félre értettelek, mert nem a fekete képernyőnél csináltam a mentést, remélem összejön, nagyon szeretném folytatni a modot. Köszi a segítséget.
op.erik sok baromság szokott lenni a nyelvi fájlokban. Arra fordítsd amit úgy érzel, hogy oda való és érzed ez pont jó lesz. Jó munkát és kitartást kívánok és hálánk örökké üldözni fog ha elkészül!
Aarpok én csak bámultam a Braz modban, már korábban is írtam. A csapat tagok a pripyati átjáróban, ha mondhatom taktikásan harcoltak. Vigyáztak egymásra és talán még rám is. Nem lőtték le egymást és nem rohantak eszetlenül az ellenséges tűzbe. De lehet, hogy csak véletlen volt!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest