- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez a Misery sajnos nem lesz hosszú életű, rettenetesen bugos, szinte mindentől kidobál a játék. Nincs bugreport, csak az XP-s üzenet. Alapon van a kari. A 6870-nél is ugyanilyen volt. Kilépek a menübe és vissza, már attól is. Ha mentek tök mindegy hol, akkor is. Valamikor elég egy bevezetővideó és utána mikor vége van dob is ki, vagy egy képernyőmentésnél is. Valamikor nem, de az esetek 80%-ban igen. Pedig az egyik legstabilabbnak tartott mod. Az alapjáték megy rendesen, azzal soha nem volt semmi gondom. Az SGM is ment rendesen, csak SGM bugok voltak. Patch 2 fent van. Szóval kereshetek valami másik modot, csak már nem nagyon van. Új küldis nincs magyarul, az alapjátékból meg már eléggé nehézkes olyan modot mutatni amit nem unok.
Lehet visszatérek az alapokhoz és nekiállok újra a Shadow of Chernobylnak. Sőt. Át kell mennem a saját topikjába, vagy itt is lehet kommunikálni azzal kapcsolatban?
Ja, amúgy volt egy kis buzulás a Szkadovszkon, összemelegedtünk a fiukkal. Az ajtóban álltam meg, elkezdtem a PDAba turkálni, persze az emberek meg tódultak kifele és mindenki megállt és nézett rám arra várt, hogy beszélgessek vele. Ott voltak vagy hatan és nem tudtam elmozdulni semerre. Le akartam menteni a képet, de persze akkor is kidobott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest