Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rétisün veterán válasz  Aarpok

üzenetére Aarpok

üzenetéremost eddig 2-t bírtam megtalálni, de persze egész máshol, mint ahol eddig voltak. mod: mindegy, holnap még keresgélek kicsit, mer azér már unom  , aztán ha nem lesz meg a 3., folytatom onnan, amikor egyszer meg bírtam találni őket. , aztán ha nem lesz meg a 3., folytatom onnan, amikor egyszer meg bírtam találni őket.a szerszámokkal az volt a gondom, hogy se ott nem voltak, ahol az sgm térkép alapján kellett volna hogy legyen, asszem te írtál egy listát, hol szoktak lenni, ott sme voltak, de még bagolytól sem tudtam egyszerű szerszám rejtekhelyet venni. 
 sőt, találtam olyan helyen is, ahol viszont nem kellett volna lennie, de ez persze lehet attól is, hogy az enotban kicsit ebbe is belepiszkáltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- Szemüveges topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, aztán ha nem lesz meg a 3., folytatom onnan, amikor egyszer meg bírtam találni őket.
 , aztán ha nem lesz meg a 3., folytatom onnan, amikor egyszer meg bírtam találni őket. shield
 shield