- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pet84
tag
Én tegnap még a tutorial résznél hagytam abba kb 1,5 óra után. Nekem a windowed módra váltással érezhetően gyorsabb lett a játék. Sztem a grafika rendben van.
Hangulat rendben eddig, hangok nagyon jók, zene egyelőre nem nagy durranás, az eredeti az magasan verte ebben az újat. Nem tetszik az hogy minden olyan cod-osan gyorsan történik, pl a healelés, ugrás, én jobban örültem volna ha ezek realisztikusabban vannak megcsinálva.
Ztán még ott van hogy a játék már a legelején felkínál egy csomó fegyvert, meg medikitet nem tudom ez csak a tutorialban van így, majd kiderül. Egyelőre azt érzem hogy nincs az a veszélyérzet ami az eredetikben megvolt.
Ami jó dolog hogy több dolgot átvettek a fejlesztők a korábbi rajongói modokból, pl. látható test, látható interakciók (evés, ivás, sza.. akarom mondani inventoryzás).
Kevés elvárásaim voltak a játékkal szemben a trailerek után, ezért nekem egyelőre kellemes csalódás, remélem az is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest