Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Aktív témák
-
Lest4t
aktív tag
sztem nagyon jó telok a samsungok , apámnak d500 a van és jó képet csinál meg szép nagyon designos. az e720 fényképei picit rosszabbak ez tény nem csak hogy 1 megapixel , mig a d500 nak 1,3 , de maga a minőség is rosszabb , de nem nagyon
VISZONT kibajók az e720 videói , szép forma , szebb kijelző mint a d500 ( ugyanakkora felbontás csak kicsit kisebb a kijelző = nagyobb pixel sűrűség ) , az igaz hogy nem bővithető , de igy is ráfér 15 szám a telora és ha naponta cserélgeted a napi hangulatodhoz , ami kábellel vagy bluetoothal nem sok idő , bőven elég .Igaz nem lehet rajta 100 albumot felrakni , de sztem a 15 elég
saját vélemény , ha meg nem vegyél mp3 playert ( már 20 e ért kapsz nagyon jót ) egyébként én is szemezek az e720 szal 
Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
VISZONT kibajók az e720 videói , szép forma , szebb kijelző mint a d500 ( ugyanakkora felbontás csak kicsit kisebb a kijelző = nagyobb pixel sűrűség ) , az igaz hogy nem bővithető , de igy is ráfér 15 szám a telora és ha naponta cserélgeted a napi hangulatodhoz , ami kábellel vagy bluetoothal nem sok idő , bőven elég .Igaz nem lehet rajta 100 albumot felrakni , de sztem a 15 elég