Hirdetés

2020. július 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-03-13 13:40:35

LOGOUT.hu

A Rust egy sandbox túlélő játék, amelyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít. Olyan alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker. A játékban egy ősembert alakítunk az apokalipszis után, ahol egy ellenséges környezetben kell megállni a helyünket, ahol az éhséggel, a szomjjal, a hideggel és természetesen a többi játékossal is meg kell küzdenie rákényszerítve minket a folyamatos fejlődésre.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1) FuRiONight


FuRiONight
(őstag)

A Rust egy túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít. Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker. A Rust célja, hogy egy ellenséges környezetben kelljen megállni a helyünket, rákényszerítve minket a folyamatos fejlődésre. A jelenleg alfa stádiumban lévő játék, már megvásárolható a Steam áruházban. A készítők korai hozzáférés címszóval tették közzé a legnépszerűbb játékokkal foglalkozó netes "piacon" azzal a szándékkal, hogy aki nagyon szeretné kipróbálni az már most hozzáférjen, elkerülve az előrendelés nyújtotta hosszas várakozást. Ez azonban azt jelenti, hogy a játék jelenleg közel sincs kész állapotban, csupán betekintést nyújt a kezdeti fejlesztésbe. Azzal viszont nem számolt a Rust atyja sem, név szerint Garry Newman, hogy az eladott példányok száma kevesebb mint két hónap alatt túlszárnyalja az egymilliót. A hirtelen jött népszerűség áldás és teher is egyben, de a készítők igyekeznek lépést tartani az idővel.

Platformok: Windows, Linux, Mac OSX

Hivatalos gépigény:

PC

Minimum:
Operációs rendszer: Windows XP
Processzor: 2 ghz
Memória: 4 GB RAM
DirectX: Version 9.0
Merevlemez: 1 GB available space

Ajánlott:
Operációs rendszer: Windows 8.1
Processzor: 3 ghz
Memória: 8 GB RAM
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Merevlemez: 2 GB available space

MAC

Minimum:
Operációs rendszer: OS X Lion 10.7
Processzor: 2 ghz
Memória: 4 GB RAM

Ajánlott:
Operációs rendszer: OS X Mavericks
Processzor: 3 ghz
Memória: 8 GB RAM

Hivatalos weboldal: http://playrust.com
Magyar közösségi oldal: http://playRust.hu
RUST a Steamen: http://store.steampowered.com/app/252490/
A fejlesztők weboldala: http://www.facepunchstudios.com/

Legnépszerűbb hazai szerverek:

playRust.hu
Cím: 188.138.32.87:28915

rust.hu
Cím: s1.rust.hu:28065

A szerverekre való csatlakozáshoz nyomj F1-et (konzol előhívása), majd írd be:
net.connect cím
(a cím helyére a feltüntetett ip-t kell beírni)

[ Módosította: Barthezz2 ]

(#2) FuRiONight


FuRiONight
(őstag)

Próbáljátok ki ezt a nagyszerű játékot, igazán élvezetes és újszerűen hat! Alpha verzióhoz képest sokkal stabilabb, mint pl. a DayZ és az ára is barátibb! :)

(#3) n0rbert0


n0rbert0
(senior tag)

Sziasztok!

Én is megvettem párnapja a játékot és azt kell mondjam, hogy elég jól sikerül. Azóta már sokat játszottam vele (lassan 50 óra játékidő) és a kezdeti sikertelenségektől eltekintve (folyamatos rablások, trollkodások) jól haladok. Eddig egyedül játszottam többnyire angol szerveren, de nem sikerült szövetségesekre szert tennem, mivel, ha szövetkezni akartam mindig becsaptak vagy megöltek, lehet kicsit naiv vagyok. :)
Tehát felnézek erre a magyar szerverre és remélem jó kis közösség fog összejönni. :)

(#4) FuRiONight válasza n0rbert0 (#3) üzenetére


FuRiONight
(őstag)

Szivesen vàrunk a csapatba! 3-an vagyunk, szìvesen segítünk. Steam nevem is azonos az ittenivel nyugodtan vegyèl fel!

(#5) yitsushi válasza FuRiONight (#1) üzenetére


yitsushi
(csendes tag)

Azért ez eléggé nem igaz állítás:

"Elindult az első Magyar szerver a Rust Magyaroszság jóvoltából:"

A Rust.hu 2013 December 20-án indult. A domain-t később vettem meg, de még az is előbb volt mint ez a szerver. Aki pedig indította (én b05co-t tudom a többieket nem, asszem 3-an voltak) a rust.hu szerveren is volt fent.

Szerverlistában: [HU] Rust.hu (Magyar Szerver / Hungarian) [Wipe: 01/16/2014]
Console parancsal csatlakozva: net.connect 5.9.154.172:28065

Hivatalos oldala a szervernek: Rust.hu

Mondjuk a Facebook oldalt csak azért csináltam, mert miért ne, én nem használom eme szolgáltatást, de a friss infókat oda is tolom kifele.

Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Rusthu/1435529276679311
Twitter:
https://twitter.com/rust_hu
Google+ közösség:
https://plus.google.com/u/0/communities/107923002353039438798

Nem kommenteltem volna hozzá, de azért fáj, hogy ezt olvastam.

[ Szerkesztve ]

(#6) vpablo válasza yitsushi (#5) üzenetére


vpablo
(csendes tag)

Valóban nem helytálló FuRiONight megfogalmazása, hiszen nem az első magyar szerver, ez tény. Viszont, ha azt nézzük, hogy ez az első community szerver, olyan formában, ami semmiben nem korlátozza a játék eredeti játékélményét, már megállja a helyét.

Amíg Te saját szervert üzemeltetsz, a saját szórakozásodra, a saját szabályaiddal, illetve a barátoknak felhúzott fémházakkal addig mi a magyar közösséget igyekszünk összehozni, egy community oldal/ szerver formájában. Természetesen mi nem szeretnénk konkurencia harcot, ha azt akarnánk, akkor nem kerestünk volna a meg az elején. Persze nem akarok beleszólni, hogy mit csinálsz a szervereddel, mert nem én fizetem, teljesen megtudom érteni. Mindenesetre örülök, amiért már 2 magyar szerver nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra vagy "rédzselésre" a hazai Rust közösségnek. :R

(#7) b05co válasza yitsushi (#5) üzenetére


b05co
(tag)

Természetesen nem igaz az állítás, de én nem hiszem, hogy rosszindulatból lett kiírva téves információ. Egy kis módosítással már helyes is: "Elindult az első Magyar közösségi szerver, a RUST Magyarország jóvoltából."

Én voltam a szervereden, természetesen első dolgaim egyike volt, hogy megnézzem a játék megvétele után, hogy hol tart a hazai közösség, azonban sok hazai játékossal együtt azon a véleményen voltam, hogy egy ekkora szerverre egy admin kevés és akkor még jelentősen bele is nyúltál a játékmenetbe a fegyverek kivételével stb... 10-15 játékossal együtt úgy döntöttünk, hogy nem megyünk arra a szerverre, de mivel nem sok stabil szerver létezik, ezért lépnünk kellett. Én ekkor kerestelek meg téged, hogy rendelkezünk egy körülbelül 5-6 fős stábbal (kinek mi a dolga) és elkezdjük építeni a hazai közösséget, melyet szeretnénk egy irányba terelni. Ennek a megkeresésnek a lényege az volt, hogy ha részt szeretnél vállalni a közösségi munkában, akkor legyen rá lehetőséged és ne érezd magad hátba támadva, hiszen már december óta foglalkozol a Rust-al. Ettől azonban te elzárkóztál, így többed magammal béreltem egy szervert, létrehoztunk egy blogot (ami nem csak a szerverrel foglalkozik) egy közösségi Facebook oldalt, a Steam csoport pedig már megvolt (amiben ugye te is moderátor vagy). Sok sok pici Rust Hungary, meg RustHun meg stb... Facebookot kellett egyesíteni de végül sikerült. Egyedül veled nem jutottunk közös nevezőre, ami azért bánt picit mert így már a legeslegelején kettészakad a közösség, ami nem jó és mi, főleg én pont az ellenkezője miatt kerestelek meg. Értem viszont a te álláspontodat is, amely szerint ezzel rengeteg melód volt és nem akarod holmi idegenekkel megosztani a szerveredet, ezt a döntésedet pedig tiszteletben is tartom / tartjuk, így hát ezúton kívánok neked sok sikert és ne bántson annyira ez a dolog, szerintem nem nagy ügy, csak pici elírás volt.

Üdv: b05co

twitch.tv/janosmodos

(#8) yitsushi válasza vpablo (#6) üzenetére


yitsushi
(csendes tag)

Már elnézést, de Dec 20-tól, Január 16-ig között semmilyen mod nem volt fent. Akkor volt a szerveren 9 ember (magamat nem számolva) és ebből 8 szeretett volna egy olyan konfigot, mint ami volt egészen 24-ig, amikor is megduzzadt az eredetit kivano ember.

Jelenleg Oxide van fent es elsosorban hogy kozben sajat plugint tudjak tesztelni, ami statisztikat epit a jatekosokrol (ami majd Steam loginnal sajat reszre megtekintheto lesz az oldalon etc etc etc).

Valaszkoent a nem tul nyugodt valaszodra:
- Jelenleg semmiben sem korlatozom az erdeti jatekelmenyt.
- Nem húztam én fel senkit. Mikor a wipe volt, akkor 2 wipe volt összesen. Az első wipe azért, mert kíváncsiak voltunk egy másik játékossal (nem Niifyx), hogy mennyi idő femház felhúzása. 3 óra alatt készen volt egy 2x2x2-es fémház.
- En jatszom szinte a legkevesebbet, nem sajat szorakozasra van. Azert vagyok online hogy ha baj van ott legyek, de megkerdezel barkit egyetlen csataban voltam benne, de az is csak mert a masik oldal ezt kerte.
- Hogy megkerestetek, ez igaz. Nem konkurenciatol felek, sot en csak orulok, ha van plusz szerver. De megmondtam, hogy random embernek aki ramir es lattam a jatekban 2x a nevet nem fogok rcon jelszot adni. Nagyon remelem, hogy b05sco sem teszi :)
- Kozosseget en is epitem csak nem Facbeook-al, mert azt nem hasznalok.
- A konkurenciáról annyit, hogy a Facebook oldaltát szoktam nézni (már amennyit használom) a szervernek, sőt még a rust.hu-s page-el meg is osztottam azt Page-et.

Tehát Január 16-a előtt teljesen Community szerver volt. Január 24-e óta pedig Community szerver, pontosabban 2 napja visszakerült az oxide, nagyjából nulla pluginnel.

(#9) yitsushi válasza b05co (#7) üzenetére


yitsushi
(csendes tag)

b05co:

Elnézést, de azt hiszem félreértettük egymást. Te nekem annyit írtál a semmiből, hogy csinálnátok páran egy szervert, de gondoltad megkérdezed csináljuk-e ezt közösben, költségestől.

Egy szó nem esett a "elkezdjük építeni a hazai közösséget, melyet szeretnénk egy irányba terelni". Annyi került szóba, hogy ha csináltok egy szervert akkor az széthúzó lehet.

Amire szerintem logikus válasz volt kb 5 perc ismerettség után azt mondani, hogy

"Yitsushi: es amig nem ismerem olyan ember akit tenyleg ismerek es megbizom benne, addig nem kap senki rcon jogot
Yitsushi: sima admin aki tud kickelni az meg mod nelkul nem lehet
Yitsushi: vagy minden vagy semmi joga valakinek"

A teljes beszélgetésünk 29 sor volt, és kb az ismerettségünk is. Szerintem be kell, hogy lásd, ha valaki rádír játék közben csak úgy random ember és admin jogot kér havi 1000 forintért (mondjuk ugye osztom a havi koltseget) akkor első reakcióként nemet mond a felelőségteljes ember, jelezve, hogy nem tudja ki van a másik oldalon és tudja-e felelősen használni a jogokat. Nagyjából hasonlóan írnak rám naponta többen általam vezetett oldalak miatt, szerver miatt sé ahogyan a rust szerver miatt is. Ha megnézed a "FriendList"-emet látsz egy szép hosszú listát. Többsége Rust játékos ugyanis nekem nem voltak úgymond Steam barátaim a Rust előtt. 5-7 asszem ha volt. Az újak közül 4-et jelöltem meg én magamtól a többit csak elfogadtam. Ennek egy része afelől érdeklődött, hogyan csinálhat szervert, mennyibe kerül, lehet-e admin a szerveren? Ezek között nagyjából rámírtál. Mond hogy te nem ezt válaszoltad volna, ha random rádírok, hogy beszállhatok-e a szerverköltségbe és akkor közösen adminolnánk.

Egyszóval én nem az "ezzel rengeteg melód volt és nem akarod holmi idegenekkel megosztani a szerveredet" kategóriába pakolnám, hanem a fentebb említett "nem osztok random embernek rcon jelszót".

Mellékesen ha jól látom most ugyan úgy ott az Oxide mod a szerveren. Mitől communitibb? Mitől magyarabb?
Ez neked szól vpablo.

[ Szerkesztve ]

(#10) b05co válasza yitsushi (#9) üzenetére


b05co
(tag)

Habár már megbeszéltük steamen, azért a nagyérdeműnek leírnám, hogy a félreértés ott volt, hogy Yitushi a Community szervert "non official"-nek vette, nem pedig úgy, ahogy én értettem, tehát a Steam csoportban összeállt több hazai játékos kezdeményezésének. Azért itt érdemes tudni, hogy a kolléga nem volt teljesen tájékozott, mert ekkor már bőven ment a szerveződés a Steam csoportban, amit ő nem követett figyelemmel (admin voltam már egy ideje stb...), én pedig ezt nem is feltételeztem, hisz ő maga is moderátori szerepkört töltött be :) Továbbá (és még mindig csak azért hogy mindenki értse miről van szó) nem magával az Oxide moddal volt a gond (hiszen az önmagában semmi extrát nem tartalmaz egy Welcome msg-n kívül), hanem azzal, hogy komolyan meg volt változtatva a játékmenet, mivel ki voltak véve az automata fegyverek stb, stb... Azt is megbeszéltük, hogy én megértem, hogy napi szinten 20 hasonló üzenetet kapott "komolytalan" arcoktól, de azért én továbbra is azt gondolom, ha picit nagyobb az érdeklődés a részéről, akkor most egy szerver futna, egy bővebb megbízható admin gárdával, nem pedig kettő, úgy, hogy az egyik szerveren 1 admin van a másikon meg 3... Közösségi pedig attól lesz, hogy a közösség egy nagyobb hányada tevékenykedik a szerver a facebook és a steam group mögött, továbbá feljárogatnak az emberek a Mumble szerverre is ismerkedni beszélgetni stb... Ezt sem vita alapként írom le, csupán megválaszolom a kérdést :) Igazából mindent összevetve az alap magyar probléma lépett fel, senki sem bízott senkiben, így lett két szerver, most pedig jön az erősebb kutya ****ik rész, amit pont el akartam kerülni, mert senkinek sem jó, pláne nem a közösségnek, de egyelőre még nem született megoldás :)

[ Szerkesztve ]

twitch.tv/janosmodos

(#11) yitsushi válasza b05co (#10) üzenetére


yitsushi
(csendes tag)

Elnézést, de ezt picikét szemrehányónak érzem, hogy nem követtem egy olyan közösséget Steam-en, amibe beléptem, írtam az akkori egyetlen tulajdonosnak, nem válaszolt, pár naponta felnézve semmilyen új tartalmat nem találtam és tagokat sem igazán. Steam meg ugye nem küldött semmi értesítőt arról, hogy mod lettem. Jó tudni.

Lentebb picit bővebben is kifejtem.

Használják az emberek a Mumble szervert? Nálunk is az volt, de inkább TS-re kellett váltani, ahol pedig jól elbeszlgetünk.

Az meg hogy te úgy gondolod, hogy a Facebook az az igazán fontos és a Google+ semmi az más kérdés, az is közösség, ahogyan egészen sokáig az összes név, amin futtattam Magyar Rust Közösség és Magyar Rust Szerver néven futottak, teljesen általános dolgokkal.

Most hogy ezt miért írom még ide? Mert az összes válasz alapján én egy totálisan alkalmatlannak, antiszociálisnak bélyegzett ember vagyok a szerver meg egy kilógó valami fattyú, ami nem igaz.

Mire gondolok itt:
"kolléga nem volt teljesen tájékozott, mert ekkor már bőven ment a szerveződés a Steam csoportban, amit ő nem követett figyelemmel (admin voltam már egy ideje stb...), én pedig ezt nem is feltételeztem, hisz ő maga is moderátori szerepkört töltött be"

Fentebb leirtam. De visszafele is igaz, miszerint a "nem ismerlek, így nem szívesen adnék rcon jelszót" nem volt világos, de ez fentebb már írtam.

"gondolom, ha picit nagyobb az érdeklődés a részéről, akkor most egy szerver futna, egy bővebb megbízható admin gárdával"

Nokérem úgy kezdtem a beszélgetést miután rámírtal, hogy Mondjad, játszom, de figyelek. Amennyiben komolyan gondoltad és nem pusztán a "komolytalan arcok" kategóriában vagy illetve nem pusztán formális okokból írsz rám, minden bizonnyal jelzed, hogy mi a háttér.

"már bőven ment a szerveződés"

Kérlek mutass rá, hogy itt (mert ugye erről van szó) http://steamcommunity.com/groups/rustmagyarorszag
hol van az a "bőven ment a szerveződés a Steam csoportban", amiben úgy lettem mod, hogy nem tudok róla. Mi van itt és volt mert mint írtam 2-3 naponta felnéztem, és igaz nem görgettem le a lap aljára, hogy vajon mod lettem-e.
- Announcement: 25-e előtt semmi, akkor beszéltünk. Azóta szerverspecifikus tartalom, holott a csoport létrehozásakor ez úgy futott, mint általános rust csoport.
- Discussions: 25-e előtt van egy bejegyzés, amiben Ancrew összefogást kérdez Official szervereken. Másik pedig ami a 14-én publikáltam a szerver elérhetőséget, mert ekkor lett meg a domain.
- Events: azóta is üres
- Comments: van egy meghívásmegköszönés, a szerverelérhetőség, amit beírtam, utána már ezen forum topicra mutató link.

Tehát honnan kellett volna tudnom a nagy szerveződésről? Amire csak úgy hivatkoztál 25-én, amikor beszéltünk, hogy "páran csinálnánk community szervert" (amiből a community-t jól félre is értettem)

"továbbá feljárogatnak az emberek a Mumble szerverre is ismerkedni beszélgetni"

Mivel Mumble-re nem igazán mentek az emberek TS lett belőle, amin jókat beszélgetünk játékon kívül is. Ezen kívül pár játékossal IRC-en kommunikálunk, mert az is jó dolog, csak sokan már azt sem tudják mi az és hol lehet venni dekára.

"Igazából mindent összevetve az alap magyar probléma lépett fel, senki sem bízott senkiben"

Úgy fogalmaznék, hogy senki se bízott senkiben (én egy random emberben, te meg egy másik random emberben, akire ráírtál) és mindenki sz*rt mindenkire (én játszottam, és ha fontos úgyis szólsz, te meg nem szóltál, mert ha "nem szívesen adok rcon jelszót random embernek", akkor nem kell erőltetni).

Azért nem értem ezt a hozzáállást, mert én úgy érzem, hogy (miután bebizonyosodott, hogy komolyan gondoljátok) próbáltam tisztázni és tettem lépéseket azirányba, hogy megoldást keressünk. Előtte is, azóta is folyamatosan publikálom bármi információ (globálisan) van poszt, videó, képek formájában. Senkit nem küldtem el azért, mert nem tetszett az arca. Mindig ott voltam, ha valaki keresett és elkeydtem (amennyire időm engedte) egy teljesen magyar Wiki létrehozását (sajnos senki se segít benne, de így nem fog előrébb jutni). Szóval nem értem ezt a durván (igen durván) negatív hangvételt velem szemben. Igen, amit Steam-en beszéltünk annak itt van fentebb egy szűk kivonata, az a része, ami negatívan állít be engem vagy a szervert ami fut.

(#12) FuRiONight


FuRiONight
(őstag)

Az első hozzàszòlàs javítva lesz hamarosan.
Mind2 szerver szerepelni fog a listàn.
Sajnos a jàtèkon belül is fellépet a tipikus magyar hozzààllàs, ami elèg szomorú.

[ Szerkesztve ]

(#13) yitsushi válasza FuRiONight (#12) üzenetére


yitsushi
(csendes tag)

Köszönöm :) :C

Mire gondolsz? Mármint melyik tipikus magyar hozzáállásra?

(#14) b05co válasza yitsushi (#11) üzenetére


b05co
(tag)

Szerintem ebben semmi negatív nem volt, csupán összefoglaltam amit beszélgettünk. Nem kell minden szót háborúnak venni. Nagyon rövid leszek: Steam csoporton belül (értsd mentek a pü-k, nem nyilvánosan) és igen feljárnak az emberek Mumble-re. Nagyon rendben lesz úgy ha a rust.hu is ki lesz téve és ennyi :) Ugyanolyan pü-k mentek másoknak is mint neked, nekem mindenki visszaírt. Senki nem bélyegzett téged antiszociálisnak, csupán a tegnapi beszélgetésünk során is leírtam, hogy különösebb érdeklődést nem mutattál, én pedig nem erőlködtem, ennyi. Szerintem zárjuk le, ha bármi negatívat éreztél, akkor elnézést kérek, jó játékot mindenkinek :)

twitch.tv/janosmodos

(#15) FuRiONight válasza yitsushi (#13) üzenetére


FuRiONight
(őstag)

Èn baràtsàgos vagyok, Inkàbb segitek.

A magyarok nagy rèsze (tisztelet a kivètelnek) előbb lő aztàn kèrdez.

(#16) dmi válasza FuRiONight (#15) üzenetére


dmi
(csendes tag)

Én amondó vagyok, hogy a játék része is lehet bizonyos helyzetekben előbb lőni, aztán kérdezni :) nem egyszer szívtam már meg emiatt, azóta én is előbb lövök... Persze egy survival játékban ez hadd ne legyen már bűn.

Más kérdés, hogy olyat nem feltétlen kéne szerintem belőni, akinél látni, hogy az ég világon semmi nincs (én ezeket nem értem inkább). Én általában levadászom az embereket, kivéve ha nagyon egyértelmű, hogy értelme nem sok. Aztán ha úgy látom, van nála két hús és egy stone hatchet, általában még én viszem el neki és dobok mellé még valamit, hogy legalább haladjon a jóember :)

A kettő szerintem meg tud férni egymás mellett...

--- dev voltam, <3 PH és a nickchange funkció (ja várj, hogy nincs)

[ Szerkesztve ]

(#17) Viper26


Viper26
(nagyúr)

Nagyerekek ma wipe, kezdheti mindenki az elejéről. :DDD

[ Szerkesztve ]

i11 Pro | S5

(#18) FuRiONight


FuRiONight
(őstag)

Javitva az első HSZ :))

(#19) toeki


toeki
(senior tag)

hmm. felléptem a szerverre, negyed óra alatt 23-szor lőttek le, gondolom merő szórakozásból.
igazi közösség :D

(#20) FuRiONight válasza toeki (#19) üzenetére


FuRiONight
(őstag)

Melyik szerveren voltàl, ha szabad tudni?

(#21) eami


eami
(addikt)

oh, hát itt is van rust fórum. subscribe, talán ez jobban pörög majd mint a többi :)

(#22) FuRiONight válasza eami (#21) üzenetére


FuRiONight
(őstag)

Remélem, bár a játék is most kezd még csak igazán beindulni :)

(#23) toeki válasza FuRiONight (#20) üzenetére


toeki
(senior tag)

rust.hu

de azóta felfedeztem, hogy nem olvastam figyelmesen a cikket és van egy másik szerver is... ez már barátságosabb

(#24) eami válasza toeki (#23) üzenetére


eami
(addikt)

szerintem adj meg egy esélyt a rust.hu - nak :)

(#25) FuRiONight válasza eami (#24) üzenetére


FuRiONight
(őstag)

Sajnos èn sem a legjobbakat hallom: teleportàlò adminok, farkastörvènyek stb..

Aki pròbàlta, az tudja.

(#26) eami válasza FuRiONight (#25) üzenetére


eami
(addikt)

erősen kétlem mert csak a server tulajnak vannak olyan szintű jogosultságai ő pedig maximálisan korrekt.

(#27) FuRiONight


FuRiONight
(őstag)

A játékból több, mint 1 millió példány kelt el!

Gamepod cikk

(#28) Viper26 válasza FuRiONight (#27) üzenetére


Viper26
(nagyúr)

Alakul a dolog akkor. :)

i11 Pro | S5

(#29) FuRiONight válasza Viper26 (#28) üzenetére


FuRiONight
(őstag)

Alakul, de a játéknak is kéne forrnia magát, kicsit rákapcsolhatna a Facepunch :U

(#30) Viper26 válasza FuRiONight (#29) üzenetére


Viper26
(nagyúr)

Mondjuk igaz, ez a fajta üzleti modell eléggé elterjed, és nem tudom mennyire jó dolog fizetni azért, hogy teszterek legyünk, régen ez fordítva működött.Arról nem beszélve, hogy mi van akkor ha jól megszedik magukat, utána meg jónapot, marad egy jó esetben félkész játék, amit kifizettünk. :U

i11 Pro | S5

(#31) Blaise


Blaise
(veterán)

Nem túl nagy az élet errefelé...ennyire kevesen vették meg innen? :)

Eladó Amazon Echo Plus - https://bit.ly/30HWAsz

(#32) peternac válasza Blaise (#31) üzenetére


peternac
(tag)

vagy csak mindenki játszik :B

(#33) FuRiONight válasza Blaise (#31) üzenetére


FuRiONight
(őstag)

Rengeteg megvették (innen is), de az új patch óta alább hagyott a lendület (nálam is).

(#34) Viper26 válasza FuRiONight (#33) üzenetére


Viper26
(nagyúr)

Hát igen nem sokat lehet csinálni igazából, én is ritkábban lépek be...meg nem is látom a veszett iramú fejlődést a játékban egyelőre.

i11 Pro | S5

(#35) FuRiONight válasza Viper26 (#34) üzenetére


FuRiONight
(őstag)

Van mit csinàlni, csak könnyű elèrni. Az update-k igen lassan jönnek, nekem is ez gondom/bajom..

(#36) Blaise válasza FuRiONight (#33) üzenetére


Blaise
(veterán)

Én tegnap kezdtem, de folyton lelőnek, mint egy kutyát. :)

Eladó Amazon Echo Plus - https://bit.ly/30HWAsz

(#37) peternac válasza Blaise (#36) üzenetére


peternac
(tag)

Én úgy kezdtem, hogy kerestem egy kis játékosszámú/friendly szervert, ott kiéltem a PVE dolgokat: vadásztam, gyűjtögettem stb. és nem lőttek le. Mikor ez már uncsi, akkor lehet menni mindenféle szerverre.

(#38) FuRiONight válasza Blaise (#36) üzenetére


FuRiONight
(őstag)

A legjobb megoldás amit peternac irt: fel kell menni egy pve szeróra és mindent kitapasztalni, utána jöhet az igazi game :)

(#39) Blaise


Blaise
(veterán)

Fura, hogy ennyire csend van :)

Én egy hete tolom, már 3 haverommal egy külföldi szerveren, így 4-en azért már jóval könnyebb érvényesülni, sok cuccunk is van, úgyhogy masszívan addiktív a játék. :)

Eladó Amazon Echo Plus - https://bit.ly/30HWAsz

(#40) FuRiONight válasza Blaise (#39) üzenetére


FuRiONight
(őstag)

Mindenki játszik (én sem :P )

Haverokkal a legjobb egyedül gyorsan megunható.

Én is elkezdek újból játszani, ha valami érdemi frissités érkezik majd.

(#41) Viper26 válasza FuRiONight (#40) üzenetére


Viper26
(nagyúr)

Szedett valami frissítést, de nem volt benne semmi komoly dolog ahogy láttam.

i11 Pro | S5

(#42) Blaise válasza FuRiONight (#40) üzenetére


Blaise
(veterán)

Szerintem egyedül szinte teljesen esélytelen, baromi nehéz fejlődni, ráadásul hamar elveszi az ember kedvét, amikor pucéran minden cucc nélkül mászkálva egyből lelövik messziről.

Persze ennek is oka van, bennem is hamar kialakult a bizonytalanság mindenki iránt, amikor egy kezdő srác "I'm friendly" üvöltözéssel előkap egy baltát és nekem esik, holott látja hogy M4 van a kezemben. :D

Eladó Amazon Echo Plus - https://bit.ly/30HWAsz

(#43) FuRiONight válasza Blaise (#42) üzenetére


FuRiONight
(őstag)

Én is jártam igy, persze meg is ölt. Nagyon idegesitő... :(((

(#44) Blaise válasza FuRiONight (#43) üzenetére


Blaise
(veterán)

Én lelőttem azonnal.

Azóta mi is nagyon gyanakvóak vagyunk, de sajna van rá okunk, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi vezet arra mondjuk két pucér embert, hogy nekiessen kővel ütni három full kevláros embert M4-el akik rad town raid-re mennek.

[ Szerkesztve ]

Eladó Amazon Echo Plus - https://bit.ly/30HWAsz

(#45) FuRiONight válasza Blaise (#44) üzenetére


FuRiONight
(őstag)

A legjobb az volt, h volt nyilas és alap felszerelésem, erre 3 pucér csávó meg akart ölti és szidtak, h úgyis elkapunk stb. :D

Fél pályán át követtek, azt hittem sose rázom le őket.

Később találkoztam velük, le is szedtük őket :DD

Melyik szerveren játszol?

(#46) Blaise válasza FuRiONight (#45) üzenetére


Blaise
(veterán)

Fejből nem tudom, ha hazaértem a melóból megnézem, valami "UK PVP Noobs Welcome" vagy valami ilyesmi. Elég sok orosz van fent, az adminnal sincs gond.

A tegnapi nap fénypontja az volt, hogy hívtuk a repülőt a házhoz, aztán amikor ledobta a csomagot jött a sok gyökér pucér ember a réten keresztül rohanva nyilakkal és fejszékkel, pillanatok alatt szétszedtük őket ;]

Ráadásul a repülő sok-sok lőszert és explosives cuccot dobott, úgyhogy nagy küzdelem árán végre megtanultunk C4-et craftolni.

[ Szerkesztve ]

Eladó Amazon Echo Plus - https://bit.ly/30HWAsz

(#47) Blaise válasza Blaise (#46) üzenetére


Blaise
(veterán)

Ja és ami még fontos, hogy a hivatalos szervereken is vannak csalók bőven, de egyből ki is lettek rakva:

Egyszer éjszaka a puszta a közepén az égből lőttek ránk távcsövessel, egyből meghalt mindenki, tegnap meg Assassin's Creed-et játszott az egyik és felmászott valahogy a 15 emeletes házunk tetejére és onnan próbált aprítani, majd átment vagy 30 fémajtón és az egyik lépcső alatt próbált megbújni, de kikaptuk :D

Összefoglalva szerintem early access létére meglehetősen jó a játék, persze néha beakad mint a disznó, az optimalizálás még hiányzik.(Nvidia GTX 660Ti kártyám van, kimértem, hogy nagyjából 25-30% között mozog a kihasználtság) Még a Steam-es teljes árát is megéri, aprón meg kb fele annyiért is megvehető, annyiért ajándék. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó Amazon Echo Plus - https://bit.ly/30HWAsz

(#48) Blaise


Blaise
(veterán)

Ma kijött egy vaskos update.

Eladó Amazon Echo Plus - https://bit.ly/30HWAsz

(#49) FuRiONight válasza Blaise (#48) üzenetére


FuRiONight
(őstag)

Végre valami!

Megyek ki is próbálom! Jön valaki a playrust.hu szerverre?

[ Szerkesztve ]

(#50) eami válasza FuRiONight (#49) üzenetére


eami
(addikt)

gyere inkább rust.hu szeróra :)

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.