Hirdetés
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Nightquest #1110 üzenetére
nincs a windowsos, vagy valameilyen más progis tűzfal bekapcsolva azokon a gépeken, amik nem látják egymást?
-
veterán
nem tudja valaki esetleg van már SMC WBR14-re olyan firmware ami orvosolja a torrent, és egyébb hasonló kapcsolódási pont igényes progik melletti progik folyamatos kapcsolattartását?
-
veterán
válasz beneszilo #1164 üzenetére
a Virtual Server-t kell beállítani.
haszálati utasítás 4 fejezet 19. oldal. ha nincs meg [link]
itt beírod a géped IP-jét, utánna a portot (torrentnél 6880, és ezt a progiba is be kell állítani) utánna tcp, vagy udp (én ajánlom mindkettőre hozz létre egy sabájt, majd megint a port.
[Szerkesztve] -
veterán
válasz animatrix11 #1166 üzenetére
hát amiket használsz.
de itt vnegy kis segítség [link] -
veterán
válasz animatrix11 #1168 üzenetére
hát ezeket nem szabad...
itt egy kereső, beírsz valamit, pl 80-as port, és megmonja, hogy a 80 portnak mely része az ami biztonságos, és mely ami nem [link] -
veterán
válasz beneszilo #1175 üzenetére
amit most Te mutatsz az a MC adres. De ha routert használsz tök mind1 a géped MC adrese, mert a router fog látszani a szolgáltató felé nem a géped. De ezek szerint a routered megy, és kapcsolódik, hisz azon keresztük kapod a netet ugye?
a második képeden ott az ip amire forwardolod a 6880-as portot. a 192.168.2.1-re. Ami nem biztos hogy szerencsés, mert az szerintem a routered ip-je. Szóval a gépeden a Vezérlő pult -> Hálózati kapcsolatok -> helyi kapcsolat -> tcp/ip protolokol, pötty a következő ip -cím használatára, és itt ki kell tölteni a következőképpen
192.168.2.10
255.255.255.0
192.168.2.1
DNS
192.168.2.1
Próbáld meg így. -
veterán
válasz barcatom #1178 üzenetére
Hi!
nem nagyon ismerem ezt a márkát, dehát a router az router
Szóval hol akad el? És az mit jelent pontosan? Te nem tudod rá a választ, vagy nyomsz valamit, és csak vár, és vár...?
Különben szerintem a cd nem nagyon kell hozzá. Egyszerűen webes felület alatt be kell lépni a router admin felületébe.
Ha autómatikus IP-címre van állítva a géped akkor a routertöl fog kapni ip-t, illetve ott lesz az alapértelmezett átjáró címes is. Ha ez megvan azt géped be pl IE-be. Ha ez megvan szólj, ha ez sem megy, akkor leszedek valami használatit, és megnézem
mod: a pontos típusa F5D7230-4?
[Szerkesztve] -
veterán
nem, az azt jelenti, hogy 4x nem kapott választ a pingre... ez ehet a pingelt gép átmeneti túlterheltsége is akár. Most lenne jó tudni, hogy a 4 ping egymás utáni, vagy szétszort. Szóval jó volt az amit eredetileg csináltál, hogy filesba is irattad. Most is azt kéne, és akkor vissza tudod nézni
-
veterán
jah, bocs
Szóval meg lehet azt csinálni, hogy ne a képernyőre írja ki a ping-re kapott eredményeket, hanem egy filesba. Így hagyod futni egy jó ideig, és miután megállítod (ctrl + c) a filest kell átnézni csak.
Ha egymás után van a 4 ping kiesés, akkor nagy valószínűséggel megszakadt a neted, ha nem, akkor csak a pingelt gép volt kicsit elfoglalt!
Itt a parancs, meg a végeremény is
[link]
Szólj nyugottan, ha még mindig nem világos valami
[Szerkesztve] -
veterán
válasz Rommel6600 #1205 üzenetére
hát nekem meg ilyen van itthon, és azért nem találkoztam vele, mert ADSL-t használok, de most hogy mondtad tényleg van. a WAN Settings -> Dynamic IP Address-nél lehet MAC címet beadni.
Bocs -
veterán
válasz Bluestones #1209 üzenetére
kábel csere esetleg?
-
veterán
válasz Bluestones #1213 üzenetére
hmm.. na ez már így egyre igibb... nem próbáltál esetleg egy kábelcserét?
-
veterán
válasz bgergo1984 #1220 üzenetére
Szerintem a firmware kicsit hibás ami a routerbe van, és "teliszemeteli" a flasht. Pbáld meg frissíteni, valszeg megoldja a bajod.
Tudomásom szerint vírus nem nagyon tud megtámadni egy routert) -
veterán
válasz bgergo1984 #1223 üzenetére
beírod a gúgliba, hogy "Dlink 604 firmware" és kapsz pár száz találatot
-
veterán
ha manuálistan álítod be az IP-t, minden mást is manuálisan kell beállítani. Tehát átjárót is, meg a dns-t is. De ez mind a kettőnél a routered IP caíme lesz. A routerekbe a DHCP álltalában csak egy bizonyos tartományban működik, nagyon rtkán fedi le a teljes hálót. Általába 100-255-ig. Amit te írtál a 192.168.2.x csak akkor működne, ha a hálózatodban az alhálózati maszkot 255.255.0.0-ra állítanád. De gyanítom 255.255.255.0 van. És ezt sok routerbe nem lehet átállítani. Tehát próbálj meg egy 192.168.1.50 és e körüli IP-t.
-
veterán
válasz greatchaos #1242 üzenetére
szerintem legegyszerűbb, ha windows.ban jogokat adsz a könyvtár olvasására.
-
veterán
válasz Thunderzolee #2030 üzenetére
lehet nem ez a címe a routernek, ganem 192.168.0.1. Vagy 154 a vége. Amásik, hogy nekem volt olyan routerem, ha reseteltem, akkor "elfelejtett" mindent, kaptam hozzá egy cd-t, ami egy software elkezdett scannelni a hálón, és a MAC adresz alapján feismerte a routert, és csak utánna tudtam ip-t adni a routernek! Nem lehet, hogy ez is ilyen?
-
veterán
válasz GC-EvElyN- #2079 üzenetére
Hat ahoz egy savszelesseg manager vagy egy ilyet tudo router kell, es ez a router nem tudja.
Vannak progik, amik tudnak savszelesseget korlatozni, pl a netlimiter[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz chesterboy #2081 üzenetére
probalj meg firmwaret frissiteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest