Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumi
aktív tag
... mondtam h érdekes
egyébként azt is próbáltam, ilyan manuális resetként , kb 1óráig voltak kihúzva, de egyébként az 1h töredéke alatt felejtenek elvileg, de persze nem segített
na egyébként annyi a változás h a kölcsön routerrel egész jól kibékültem , ha be tudok lépni a kezelőfelületére akkor tudok forwardolni : miután applyzek kifagy frissítéssel, de rájöttem ha a powert ki-be dugom akkor megjegyzi a forwardot ( ) is és helyre is áll, na most minden forwardot megcsináltam ezzel a szisztémával.... remélem mostanában nem kell új portot kiengednem
valóban érdekes és már minden ésszerűt kipróbálltam, és még mindig így megy, de mivel most már nagy nehezen megcsináltam a forwardokat, most már annyira nem érdekel, nem lépkedek be a kezelőfelületére csak ha szükséges most már
köszi a választAmi nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
Noxy
veterán
Tényleg jó amit írtál de ezt abban az esetben használják ha a reset gombra sem reagál.
Nem tom, de nem lenne 1xüb megnyomni a reset gombot?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest