- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
w333
félisten
válasz
Shingen #25052 üzenetére
Nincs mit ... hátha valaki majd pont olvassa illetve hasonló problémája lesz (hirtelen gyenge wifi) így nem kell lefutni a fölösleges köröket, egyből dual-band routert kell venni és kész
Különben mindjárt megyek is (9:00 nyit a Magicomp) és inkább az elállást fogom választani, mivel az Oázis Coputer (ami kb. mellette van) ugyan annyiba kerül a WDR4300 mint a Magicomp -ban a WDR3600
-
-
-
válasz
Shingen #24807 üzenetére
A MAC Address első három karakter párosát kötőjellel megadva megtudod a csatlakozó eszköz hálózati adapterének típusát, lehet ez is segít.
https://www.wireshark.org/tools/oui-lookup.html
Vagy akár itt is, lecserélve a link végén a 00-01-5C karakter párokat.
http://standards.ieee.org/cgi-bin/ouisearch?00-01-5C
Gyári fw-ben szerintem nem látod sehol, hogy "mennyire szívja a netet" a kérdéses eszköz. Korlátozni viszont tudod, a Bandwidth Control menüben.
-
-
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Shingen #24626 üzenetére
én pedig úgy olvastam hogy az elektronikai eszközöknek sokkal jobb ha mindig üzemi hőmérsékleten mennek mintha örökki ki és be van kapcsolva tehát kihűl és újra felmelegszik majd kihűl és újra...
az autók motorja is 2x annyi ideig menne ha 1x beindítanánk aztán évekig folyamatosan menne ahelyett hogy elmegyünk a boltba aztán a másikba harmadikba negyedikbe és mindig lehűl a motor majd újra beröffentjük.
nekem is már kezdi a végét járni a TP-Link router, hogy aztán az adapterje vagy maga a routeren belül a kondi az tárgytalan.
jövő év nyár végéig van még garim rá, lekezelem valami 12voltos cuccal vagy szikráztatóval aztán gariztatom úgy már tökéletes lesz, és ráfizetéssel kérek 1043ND-t -
Gézengúz
addikt
-
válasz
Shingen #24583 üzenetére
Moderátori útmutatás szerint ezeket az "értelmetlen +1" hozzászólásokat törölni kellene, főként mert Gubek-Einste megválaszolt hsz-e sem olyan jellegű volt amire három megerősítés lenne szükséges. Most még bent hagytam, de ha egyéb érdemi hozzáfűznivaló nincs, csak a +1, akkor ezt a jövőben inkább kerüljük.
Köszi!
-
-
-
fecosrac
tag
válasz
Shingen #23768 üzenetére
Megtörtént a "kiépítés" és elvileg most már 80MB helyett 200MB-tal hasíthatna a netem.
Egyelőre viszont a 80MB sem jön ami eddig. 70/1,6-ot mérek, miközben az eddigi 80/25 volt, most pedig 200/50 kellene legyen ha a routerem is megfelelő lenne hozzá.Nem akarom halogatni a vásárlást. Ez akkor jó választás lenne? -> [link]
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- LEGO klub
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Elektromos autók - motorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Gombászkönyvek egyben
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest