Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
Most jutottam oa hogy kiprobálom a 3at tudom szégyen de eddig az 1 volt a menő
van egy pár dolog amit ha valaki elmondana annak örülnék pl, ha van egy játékom és tetszik a népnek akkor miért nem mennek rajta csak hébe hoba? nincs semmi rosz gondolatuk rola akkor nem értem. másik a saját magam épitette játékokon kevesebben mennek joval mint az elöredizájnolt darabokon, mondjuk az lehet hogy kicsit jobb de zavaro ha már annyi pénzt beleöltem, meg még1 mivel lehet nagyon sok vendéget vonzani az elsö pályán vagyok de a vendégszám nagyon ingadozo megvan márr a tycoon szint 600vengége de most folyton azalatt van 5ölet? amugy király kis game
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- ZIDOO médialejátszók
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Nintendo Switch Lite, 6 hónap Garancia, Coral Színben
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 16 128Gb, 36 hónap Garancia, Ultramarine Színben, Kártyafüggetlen
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
van egy pár dolog amit ha valaki elmondana annak örülnék pl, ha van egy játékom és tetszik a népnek akkor miért nem mennek rajta csak hébe hoba? nincs semmi rosz gondolatuk rola akkor nem értem. másik a saját magam épitette játékokon kevesebben mennek joval mint az elöredizájnolt darabokon, mondjuk az lehet hogy kicsit jobb de zavaro ha már annyi pénzt beleöltem, meg még1 mivel lehet nagyon sok vendéget vonzani az elsö pályán vagyok de a vendégszám nagyon ingadozo megvan márr a tycoon szint 600vengége de most folyton azalatt van 5ölet? amugy király kis game