- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
Pont most akartam kérdezni, hogy aki általában tud csatlakozni, az mind PC-s? Most direkt kipróbáltam az Epices verziót, sikerült csatlakoznom, erre ketten voltunk három ellen. Xboxon se mindig sikerül (partival azóta sem tudtunk csatlakozni), tegnapelőtt a 23 órásra bejutottam, de két akkora kókler mellé rakott be, hogy ihaj. A második esélynél szerencsére másokat kaptam, de ott meg semmilyen esélyünk nem volt. Most pedig a második esélyre nem engedett be... Nem értem miért nem indítanak óránként. Vagy pedig a francnak rakták be a challengbe. Ez negyvenakárhány nap múlva sem lesz jobb.
Egyébként elképesztő, hogy mekkora különbség a pörgős Xbox One S és a PC verzió között. Butítgatom, butítgatom, de szaggat, meg mintha kis túlzással egy teljesen másik játék lenne.fatal: nem mai darab a gép az biztos, de legalább jól testre lehet szabni. Viszont maradok a konzolnál, azt már megszoktam. Azon gondolkoztam még, hogy ki kéne kapcsolni a cross-platform játékot, hátha akkor könnyebb bejutni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Asus Radeon HD5770 GDDR5 512 MB 128 bit videokártya
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest