- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
Pont most akartam kérdezni, hogy aki általában tud csatlakozni, az mind PC-s? Most direkt kipróbáltam az Epices verziót, sikerült csatlakoznom, erre ketten voltunk három ellen. Xboxon se mindig sikerül (partival azóta sem tudtunk csatlakozni), tegnapelőtt a 23 órásra bejutottam, de két akkora kókler mellé rakott be, hogy ihaj. A második esélynél szerencsére másokat kaptam, de ott meg semmilyen esélyünk nem volt. Most pedig a második esélyre nem engedett be... Nem értem miért nem indítanak óránként. Vagy pedig a francnak rakták be a challengbe. Ez negyvenakárhány nap múlva sem lesz jobb.
Egyébként elképesztő, hogy mekkora különbség a pörgős Xbox One S és a PC verzió között. Butítgatom, butítgatom, de szaggat, meg mintha kis túlzással egy teljesen másik játék lenne.fatal: nem mai darab a gép az biztos, de legalább jól testre lehet szabni. Viszont maradok a konzolnál, azt már megszoktam. Azon gondolkoztam még, hogy ki kéne kapcsolni a cross-platform játékot, hátha akkor könnyebb bejutni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Képkategorizálás, képkatalogizálás, képrendezés
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs