- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Üdv, nem írtam még ide, de elkezdtem olvasni a topicot. Már régen is játszottam a játékkal, most pedig újra kedvet kaptam hozzá, hogy f2p lett/lesz és pár haverom is becsatlakozik elvileg. Viszont ez a tradelés nekem teljesen kimaradt. Vki tudna linkelni egy útmutatót, hogy hogy is működik?
Vannak blueprintjeim amiknek egy része tradelhető, azokat el lehet passzolni kreditért?Jokerzz: aki jobban benne van a játékban biztos tud profibb tanácsot adni, de én őszintén nem tudok semmire gondolni csak, hogy játssz
Ha új vagy akkor gyakorolj a traningben, majd próbáld ki élesben is. Én billentyűzettel tolom, de kontrollerrel vszinű jobban lehet irányítani. De mivel megszoktam régről, így nem érzek késztetést rá, hogy átszokjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vannak blueprintjeim amiknek egy része tradelhető, azokat el lehet passzolni kreditért?
Ha új vagy akkor gyakorolj a traningben, majd próbáld ki élesben is. Én billentyűzettel tolom, de kontrollerrel vszinű jobban lehet irányítani. De mivel megszoktam régről, így nem érzek késztetést rá, hogy átszokjak.