Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• flash-

veterán

válasz gbors #14532 üzenetére

Köszi az írásod, nagy érdeklődéssel olvasok kritikát jó dolgokról, mindig érdekelt egy másik nézőpont is :)
    Mindenről lehet kritikát írni, te tetted ezt remek korrekt módon !
    Érdekes mennyire el tud térni emberek nézőpontja, izlése!És hát ehhez hasonlitunk,ez valahol a mérce, tehát nem is gond ha nem egyezeik.Ugyanakkor mégis jó ha valamit sok oldalról vizsgálunk.
    Engem viszont egyáltalán nem zavar ha egy egy zenében felfedezni vélek egy másik előadó zenéjének egy egy momentumát.. tele a zeneipar ezzel.Nem tudom ez egyáltalán gond-e,szerintem nem.. Mozartban is van bizony Bach :) ez mindig jelen volt a zenében.
    Egyébként olvastam már egy rakat Petrucci interjút, sokszor kifejtette, nem igazán hallgat más zenét, a régi klasszikusok közül vannak kedcencei, de nem követi a jelen divatot,nem ismeri.Szóval akár még az is lehet hogy egy átvett dolog nem tudatos(na azért naív se vagyok)
    Nem fogom önismétlésként méltatni az albumot, tettem én már fel OP: Mindcrime vagy régebbi Symphony-X albumot, nem rossz zenék azok, de mintha valami 70es évekbeli prog rockot hallanék annyira eltér a két zenekar hangzása. Nekem nagyon sokat számít a hanzás :) azt vettem észre hogy második számnál már állítom le a zenét nem fogott meg, nem véltem bennük számomra semmi érdekeset

Csak furdal a kiíváncsiság amire még nem kaptam tőled választ, te mihez mérted pl a SFAM albumot? Mi a kedvenc? Mit tartasz a legjobbnak?Mi érdekes számodra? :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák