Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kirkri

addikt

válasz Luigi962 #24882 üzenetére

Igazság szerint nem vártam (és nem is tapasztaltam) nagy változást. Az S7 nekem tökéletesen működött, soha nem volt vele semmi problémám, ezért maradtam ezen a vonalon és vettem S8-at..
    A S8-nak jelentősen nagyobb a szívóereje, (6000Pa vs 2500Pa), de ez sem volt szempont nálam, mert a házban mindenhol járólap, vagy laminált padló van, azt meg a kisebb szívóerővel is simán tisztán lehet tartani, soha nem járattuk az S7-est sem maximális fokozaton. (Nyilván akinek van szőnyege ott van ennek jelentősége.)
    Az oldalkefe jobb kialakítású, az S7 keféje kicsit gagyi hatású volt, függetlenül attól, hogy a feladatát elég jól ellátta.
    Kicsit mélyebb, mondhatni kellemesebb az S8 hangja működés közben, az S7 élesebb hangon üzemelt.
    Amire kíváncsi vagyok, az az lesz, hogy valóban kevesebb hajszálat teker-e fel a porszívó a főkefékre. Azt olvastam, hogy a dupla kefe miatt van ez így. Ez nekem az S7-el kicsit macerás volt, a lányom és a nejem haját folyamatosan vagdosnom kellett a tengelyről.

Mindössze azért váltottam, mert most jó áron meg tudtam venni az S8-at, illetve korrekt áron el tudtam adni az S7-et és úgy voltam vele, hogy azt a 40k nekem megéri, hogy egy újra cseréljem a robotot, mert jövőre már sokkal kevesebbért ment volna el az S7 és jelentősen nagyobb összeget kellett volna invesztálni egy új robotba.

21 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés