Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pety4
újonc
válasz
Balázs0916 #241 üzenetére
Szia!
Az a helyzet, hogy már a kert tervezéskor is tervben volt a robotfűnyíró. Csak fák vannak, amik szegéllyel körbevett ágyásban vannak. Azok vannak körülhatárolva. Illetve egy asztal, de a kialakítás itt is hasonló.
Szóval igyekeztem robotbarát kertet csinálni az évek alatt.Az ACS kiegészítő is segítségedre lehet esetleg.
https://youtu.be/Eo8kFE0GGKU
-
Pety4
újonc
-
Pety4
újonc
Sziasztok,
Nem vártam tovább, megvettem a Landroid M700-ast az Obiban. Beüzemeltem, szépen teszi a dolgát.
Némi finomhangolásra szükség van a hátároló vezeték kapcsán, de amúgy azt hittem macerásabb lesz.A kések fix pozícióba kerültek, a rátapadt fű-por kombináció odaszárad.
Alapvetően nem lenne gond, de kevésbé biztonságos.Valakinek volt hasonló tapasztalata? Megoldás?
Thx
-
Pety4
újonc
Köszönöm szépen mind a kettőtöknek!
-
Pety4
újonc
válasz
Labrador #225 üzenetére
Thx! 😉
Az a baj, hogy 360.000-ért már nem szeretnék venni.
Viszont a worx m700 már csak 650€ Ausztriában. De nem igazán érdemes most kimászkálni. Pedig még a mai 348 ft-os € árfolyam mellett is csak 226.000. Rohadt bosszantó, hogy itthon 272.000 Ft ugyan ez 🤬
A fű pedig már kezd nőni 😳
-
Pety4
újonc
Sziasztok,
Azt tudja esetleg valaki, hogy mi a különbség a Bosch Indego M+ 700 (360000 ft) és Bosch Indego 700 (300000 ft)
között?
Az edigitálnál mind a kettő akcióban van, de nem találom mi az eltérés.
A bosch honlapján pedig Bosch Indego M 700 van csak, szóval egy 3. név 😳A másik, Al-Ko ROBOLINHO 700 W SOLO robotról van tapasztalatotok? Most az is 285000 akcióban az Al-ko-nál.
A vírus miatt az osztrák kiruccanásom a worx-ért egyelőre elmarad. Itthon pedig 271.990 ft. Legnagyobb bánatomra...
Thx
-
Pety4
újonc
Olvastam a tapasztalatod korábban
Ezért is kezdtem el ebbe az irányba próbálkozni. De azóta volt egy brexit. Az angolok nekem is válaszoltak, németekhez irányítottak, de a németek se az e-mailre se a honlapon keresztül küldött üzenetre nem válaszolnak. Nem hiszem, hogy ott nem tud senki angolul -
Pety4
újonc
De kérdeztem, picit reménykedtem benne, hogy működik. Azt mondták, hogy bevihetem, megcsinálják ha baja van, de ki kell fizetni...
-
Pety4
újonc
Hi,
Nekem ugyan ez a problémám. Elvben már eldöntöttem, hogy egy Worx Landroid m700 lesz a megfelelő. Főleg hogy a Gardena, Husqvarna, Robomow azért ~100.000 forinttal drágábbak.
Viszont bosszantó, hogy itthon az Obiban 271.990 Ft, addig Ausztriában szintén az Obiban 669.99 euro (~227.800 Ft).
Írtam nekik, hogy miért, erre nem válaszoltak írásban
figyelmen kívül hagyták. Szóban azt mondta az egyik eladó, hogy a keleti áruházak húzzák az Obit, ezért lehet az eltérő árazás, illetve mennyiségi kedvezmények jöhetnek még szóba, mert itthon a Worx inkább csak fogyogat náluk, a Landscape, 119.990 Ft-ért, ami igazán kelendő.
Az amazon is szóba került, de a garanciális ügyintézés procedúrája tart vissza, persze lehet nem is lesz rá szükség. Az amazon azt írta, hogy a 2 évet ők, a +1évet viszont már a gyártónál kell érvényesítenem, ha gondom van. De probléma függvényében akár visssza is kell küldeni a gépet, aminek a költségét válallják vagy kártalanítanak, de elég problémásnak tűnik, hogy mindent futároztassak vissza, nem beszélve az idő faktorról. Náluk 20 eurovan olcsóbb, de ha van szállítási költség is, akkor már az osztrák Obi a nyerő.
Illetve a Bauhaus Ausztriában 666 euroért kínálja a Worx wr142e-t. 5 év Bauhaus garival, csak a határközelben kevés készlettel mennek.
Írtam a Worx-nek is, hogy beszerzésre melyik irányt javasolják és a garancia hogy megy, de, az angolok a németekhez küldtek, a németek viszont az angol nyelvű levélre nem válaszolnak
Mivel a nyugati országrészben lakom, egyre inkább az tűnik nyerőnek, hogy Ausztriában érdemes megvenni. Nekem az Obi viszonylag közel is van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest