Új hozzászólás Aktív témák
-
lasse001
senior tag
Szia. Nekem az előző fűnyírómon volt hasonló. Landroid volt de az hasonló. Az elindult de néha nyírás közben kezdett pirosan villogni. Akkor el kezdett egyhelyben pörögni a gép. Ki kellett húznom a konnektorból fél óra pihi és ment tovább. Én a tápra trafójára gyanakodtam. De idővel hibásan eladtam és vettem másikat.
-
lasse001
senior tag
Sziasztok! Ahogy látom van itt sok szaki. Tudom hogy nem teljesen ide való de hátha tud valaki segíteni. A füvembe bekerült valamilyen másik fajta fű ami elégé zavar. Tavaly kijött a kertészem és lefújta Puma permetszerrel. De még csak meg sem látszott rajta semmi. Kifizettem az árát ami nem volt olcsó. 4 hét múlva kijött és azt mondta ez ilyen nem lehet vele mit csinálni. Feltöltök pár képet hátha tudja valaki mit lehet vele csinálni. Vagy egyáltalán mi ez?
[ Szerkesztve ]
-
lasse001
senior tag
válasz Williamgrant #559 üzenetére
Egy fórumban olvastam. De most jobban utánaolvasva nem jó. Le is fújtam a vásárlást. Köszi a figyelmeztetést. Akkor keresek mást. A pumához nem férek hozzá. Esetleg más ötlet?
-
lasse001
senior tag
válasz Williamgrant #555 üzenetére
Én azt olvastam hogy a Dual Gold 960 is hatásos ellene. [link]
Én is most tervezek venni. -
lasse001
senior tag
Sziasztok. Van itt valakinek Landix lx 790 es fűnyírója? Mennyire vagy elégedett vele?
-
lasse001
senior tag
Vett még valaki rajtam kívül az Obiban Landscape LX790? Két napja vettem és telepítettem. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest