- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasse001
senior tag
Szia. Nekem az előző fűnyírómon volt hasonló. Landroid volt de az hasonló. Az elindult de néha nyírás közben kezdett pirosan villogni. Akkor el kezdett egyhelyben pörögni a gép. Ki kellett húznom a konnektorból fél óra pihi és ment tovább. Én a tápra trafójára gyanakodtam. De idővel hibásan eladtam és vettem másikat.
-
lasse001
senior tag
Sziasztok! Ahogy látom van itt sok szaki. Tudom hogy nem teljesen ide való de hátha tud valaki segíteni. A füvembe bekerült valamilyen másik fajta fű ami elégé zavar. Tavaly kijött a kertészem és lefújta Puma permetszerrel. De még csak meg sem látszott rajta semmi. Kifizettem az árát ami nem volt olcsó. 4 hét múlva kijött és azt mondta ez ilyen nem lehet vele mit csinálni. Feltöltök pár képet hátha tudja valaki mit lehet vele csinálni. Vagy egyáltalán mi ez?
-
lasse001
senior tag
válasz
Williamgrant #559 üzenetére
Egy fórumban olvastam. De most jobban utánaolvasva nem jó. Le is fújtam a vásárlást. Köszi a figyelmeztetést. Akkor keresek mást. A pumához nem férek hozzá. Esetleg más ötlet?
-
lasse001
senior tag
válasz
Williamgrant #555 üzenetére
Én azt olvastam hogy a Dual Gold 960 is hatásos ellene. [link]
Én is most tervezek venni. -
lasse001
senior tag
Sziasztok. Van itt valakinek Landix lx 790 es fűnyírója? Mennyire vagy elégedett vele?
-
lasse001
senior tag
Vett még valaki rajtam kívül az Obiban Landscape LX790? Két napja vettem és telepítettem. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Revolut
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest