- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alival az a baj, hogy ha vámolnak, és akkor mindennél drágább lesz. Obiban van Worx 100db-os, 4200Ft, én megvenném azt.
Egyébként sajnálkozva olvasgatom a Worx-os problémákat, nekem igazi install&forget projekt eddig, gyakorlatilag mintha nem is létezne, csak teszi a dolgát. Tavaly tavasszal telepítettem, idén is csak elindítottam és azóta megy (egy +50m2 -nyi bővítés volt mondjuk), ráadásul teljesen ridegtartásban van, nincs garázs, mossa az eső, eszi az UV. Idén már a kötéseken se aggódtam a bővítésnél, előkaptam a fiókból pár wago-t, aztán ennyi, rohadjon/rozsdásodjon, kit érdekel, majd kicserélem.
Lehet hogy az új modellek minőségével van valami? Nálam mindig up2date firmware van, azért is nem hinném, hogy szoftveres problémák lehetnek, mert itt tényleg semmilyen hiba nem jött elő. 600m2 küröli területet nyír egy m700-as, napi 6 órát megy kb, a kert meg dugig van fával, bokorral, ezek egy része körbe van kábelezve, egy része nincs, és egy helyen van emelkedő is. Idén egyszer akadt el egy kint felejtett kötözőmadzag miatt, ami szépen rátekeredett a tárcsára, de ennyi. Gyümölcsfák is vannak amúgy, leeső körtéket szétcsapja probléma nélkül
Ajánlani az elmúlt hónapok negatív commentjei miatt már nem nagyon fogom, bár kíváncsi lennék, hogy van e itt olyan, akinek szintén nincs vele gondja, illetve hogy mikori modellt használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest