Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
őstag
Vasárnap telepítettem a sajátomat. Mi lenne benne a nehéz? Ebéddel együtt 3 óra alatt megvolt. Utána 2 cölöpöt raktam arrébb 3 centivel, hogy ne akadjon a bokor aljában el.
Igaz ez csak egyszerű Landxcape, de a telepítésen nem változtat.Tapasztalat:
600 nm-re beállítva a menüben 2 óra hosszán keresztül megy. Utána 1h10min töltés, majd újra elindul, de csak végig ment a határolón és újra dokkolt.
Dolga ugyan már nem volt, mert már lenyírta addigra a most éppen, hogy növekedő füvet, de azt olvastam, hogy így beállítva a töltés után folytatnia kellene.A dokkolón néha ránézve látom, hogy néha rátölt. Ez gondolom folyamatosan a töltöttség esése miatt van a pihi időszakban, de az akku élettartamnak nem tudom, hogy mennyit tesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő