- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a kertészeti szaktanácsadást!
Egyébként van ennek külön szaktopikja?Én eddig - mivel hivatalosan árnyéktűrő keveréket vetettem a legtöbb helyre - az "ICL Weed Control Gyomírtó szer gyeptrágyával" használtam április végén.
Június végén pedig "ICL Shade Special Mohásodás csökkentő" és "ICL All Round Közepes hatástartamú gyepfenntartó" műtrágyákat kevertem össze kb. fele-fele arányban és azt szórtam a régebbi területre ki felemás eredménnyel. Friss telepítés "ICL New Grass gyepstarter"-t kapott.De akkor jövőre (miután a raktárkészletet elhasználtam)
- "ICL Weed Control Gyomírtó szer gyeptrágyával" április közepén/május elején szezon induláskor 1 alkalommal
- "ICL Stres Control Stresszkontrol" lesz május végétől augusztus végéig max. 2 alkalommal
- "ICL Pre Winter Őszi-téli gyepkondícionáló" ősszel 1 alkalommalA mohásodás csökkentő műtrágyát ezek után nem tudom, hogy mikor szórjam. Egyszer már használtam erre a célra Compo vastápsót. Lehet, hogy visszaállok erre, miután a jelenlegi mennyiség elfogyott.
A prohumin humusznak és biosolnak utána olvasok. Még nem tudom, hogy ezeket mennyiszer/mikor (két műtrágyázás között "félidőben"?) adagoljam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Windows 10
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest