- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az is jó volt ahogy te műtrágyáztál szerintem, s lehet az allround jobb a robothoz, mert hosszabb hatás mechanizmusú így talán lassabban nő a fű...
a Weed controll teljesen jó áprilisig (mivel sok benne a N), nekem a kertépítő ismerős a maintanancet javasolta helyette + ha kétszikű gyom van akkor permetzést (talán Colombus EC-vel? ebben nem vagyok biztos...), de nálunk kétszikű gyomokat elnyomja a gyep sajnos egyszikűekkel szívok: muhar (puma extra elvileg jó ellene de mivel nincs sok nem permetezek), egynyári perje cak kiszedni lehet (esetleg kiszárítani, de azt nem merem
), illetve egy tarackszerű fűféle (nem tarack az is valami perje), ami itt ott megjelenik de talán kopik
Amúgy facebookon van egy szenvedélyünk a gyep csoport ott is sok hasznos infó van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest