Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az is jó volt ahogy te műtrágyáztál szerintem, s lehet az allround jobb a robothoz, mert hosszabb hatás mechanizmusú így talán lassabban nő a fű...
a Weed controll teljesen jó áprilisig (mivel sok benne a N), nekem a kertépítő ismerős a maintanancet javasolta helyette + ha kétszikű gyom van akkor permetzést (talán Colombus EC-vel? ebben nem vagyok biztos...), de nálunk kétszikű gyomokat elnyomja a gyep sajnos egyszikűekkel szívok: muhar (puma extra elvileg jó ellene de mivel nincs sok nem permetezek), egynyári perje cak kiszedni lehet (esetleg kiszárítani, de azt nem merem
), illetve egy tarackszerű fűféle (nem tarack az is valami perje), ami itt ott megjelenik de talán kopik
Amúgy facebookon van egy szenvedélyünk a gyep csoport ott is sok hasznos infó van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest