Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az is jó volt ahogy te műtrágyáztál szerintem, s lehet az allround jobb a robothoz, mert hosszabb hatás mechanizmusú így talán lassabban nő a fű...
a Weed controll teljesen jó áprilisig (mivel sok benne a N), nekem a kertépítő ismerős a maintanancet javasolta helyette + ha kétszikű gyom van akkor permetzést (talán Colombus EC-vel? ebben nem vagyok biztos...), de nálunk kétszikű gyomokat elnyomja a gyep sajnos egyszikűekkel szívok: muhar (puma extra elvileg jó ellene de mivel nincs sok nem permetezek), egynyári perje cak kiszedni lehet (esetleg kiszárítani, de azt nem merem
), illetve egy tarackszerű fűféle (nem tarack az is valami perje), ami itt ott megjelenik de talán kopikAmúgy facebookon van egy szenvedélyünk a gyep csoport ott is sok hasznos infó van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- Filmvilág
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Smart Keyboard
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), illetve egy tarackszerű fűféle (nem tarack az is valami perje), ami itt ott megjelenik de talán kopik