Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
freeapro #512 üzenetére
Én is locsolom, nem számít neki. Az eső is mossa.
Viszont nem vagyok elégedett a géppel, nem vágja le a füvet ahogy képzeltem. Próbálok egy szisztematikus Bosch-t kölcsön kérni, kipróbálni. Lehet olcsó hús ez a Worx?
Akinek van mennyi időre van állítva a nyírás?Nálam 2.5 óra / nap és hagy el a 250m-es területen. Van ahova több napon keresztül sem ér el. 2 héten belül foltos zónák lesznek a területen, ahol nagyobb a fű mint máshol. Az edge vágást levettem heti 1-re, mert nagyon látszik a kerék sávja. Így most kéthetente vágom kézzel is a gyepet, hogy szintre hozzam. Igaz jobban haladok mert kb 45 liter jön le az egész területről, de akkor is foglalkozni kell vele. -
válasz
freeapro #512 üzenetére
Nem lesz semmi baja, annyi fog csak történni, hogy aktiválódik a rain delay, azt hozzá kell számolnod az időzítéshez. Ez úgy működik, hogy a szenzor kiszáradása után indul el a delay számlálója, amit az app-ban tudsz állítani. Tapasztald ki, hogy mikor szárad meg a fű (addigra a szenzor is meg fog száradni) annyira, hogy lehessen nyírni. Majd hangold ehhez a delayt + az aznapi programot.
Vagy csináld azt amit én (nálam is két sprinkler között van a dokkoló): ne foglalkozz vele, aznap kevesebbet fog nyírni a gép a száradás+delay miatt, de ez engem nem nagyon érdekel, nem igazán látszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új pc házak! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest