Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
szekera
üzenetére
A két modell között nem ismerem a különbséget. Javaslom lépj be a Yuka Facebook csoportba (Mammotion Yuka Official Group) és ott olvasgass. Látni fogod hogy minden jól működik és a hibákat, sajátosságokat is. Illetve nyugodtan kérdezhetsz biztos kapsz választ, akár a típus különbségre is. Persze angolul mert nemzetközi a csoport. Elején követtem én is, mostmár nem annyira olvasom.
Ha telket úgy érted, hogy nem vagytok ott, tehát napokra ott hagyod hogy önállóan sepergessen, akkor ez lehet kockázatos, mert azért napi gondozást igényel a seprőrésze.
(Én biztos csakis kintről venném hogy ne támogassam a magyar állam tevékenységét a 27% ÁFA-val....)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Fogyjunk le!
- LG LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Pánik a memóriapiacon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- NA550/00 Philips 5000 Series Dupla kosaras Airfryer
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest