- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Általában 2,4ghzen vagy 900mhz-en kapcsolódik RTK a robothoz, tehát nem kell, hogy egymásra lássanak.
Az viszont fontos, hogy RTK akkor működik, ha ugyanazokat a szatelliteket látja, tehát ha a Ház jobb oldalán van közvetlenül az RTK, és robot a bal oldalán van, akkor pont nem lesz közös metszőpont, így nem látnak semmit.RTK esetén a legjobb ha a legmagasabb pontra kerül, ahol az égre 360°-ban rálát, akkor biztosan fogja látni azokat amiket a robot is.
Tagolt nem szokott probléma lenni, lehet zónákat kialakítani.
Sok Fa és bokor necces, én ezzel küzdök, nekem csak 200m2 a füves rész, az is L alakban és egyszerűen túl sok a fa/épület körbe, emiatt a GPS-es megoldás nem működik rendesen.A vezetékkel határolt picit elavult, és egész nap mennie kell kb, hogy legyen értelme.
Lidarral szerelt megoldások pedig most gyűrűznek be, nekem szerintem ez lesz a megoldás, ahogy neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Roborock S7 robotporszívó
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged