Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Éppen erről fejeztem most be egy beszélgetést egy 500 nm-es Parkside gép gazdájával. Ő is a vezetékátlépésekre panaszkodik, mégpedig két okra visszavezetve:
1. Állítja, hogy áramszünetkor nem állt le vezetékhibára panaszkodva, hanem ment toronyiránt. Ezt én még nem próbáltam ki, de ha igaz, az nagyon nagy hiba.
2. Az viszont közös tapasztalatunk, hogy ha eléri a gép a vezetéket, és ezért megpróbál megfordulni, de elakad az eleje a fordulás közben, akkor a korrekció olyan öngerjesztő folyamatot indít el, ami nagy eséllyel végződik a drót túloldalán.
Az egyébként érdekes kérdés, hogy milyen távolról érzékeli a vezeték mágneses terét. Ez a 15 méter nekem soknak tűnik. Egyrészt, mert két, ellentétes irányban vezető szálat egymástól 15 centire lefektetve már külön érzékeli, másrészt, mert a szomszédságban nagyon hosszan fut a kerítés két oldalán, egymástól kb. 30+30 centire a fűnyírójuk vezetéke, és nem zavarják egymást.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- GALAYOU GALAYOU R1 kültéri WIFI 2K kamera napelemes akkumulátorral
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest