- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
Nálam minden nap megy. Eddig 1573 üzemóra van benne. Jórészt nem vagyok itthon, amikor nyír. Van mellette automata öntöző rendszer is. Nekem az nem férne bele, ami neked. Azt gondolom, hogy a robot lényege, hogy én ne foglalkozzak a dologgal, vagy csak keveset. Ezért vettem. Előre be van programozva, megy. Mikor karbantartásra szorul, azt hallom, mert a kések súrlódnak a lerakódott fűvel. Ekkor kitisztítom, elezek, ha kell, max. 20 perc és hetekig újra rendben van, teszi a dolgát.
-
"Azt írtam, kb ötből egyszer akad el. "
Szerintem ez is megengedhetetlenül sok. Egy ilyen hibaarány konkrétan azt jelenti, hogy megbízhatatlan. Ha tehát magára kell hagynom 12 napra (ami nálam elég jellemző helyzet), akkor statisztikailag biztos lehetek abban, hogy cserben hagy a gép, ami ilyentájt azt jelenti, hogy mehetek kézzel nyírni.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest