Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jbnd-007

tag

válasz Fisha #1797 üzenetére

2. Landxcape hasonló butafűnyírónál a terület egyszerűen a működési időt szabályozza, hogy napi hány órát menjen, beleértve a töltést is. Az enyém 1 óra 45 perc után merül, aztán megy tölteni és még visszamegy nyírni valamennyit. Csak a Parkside-ról olvastam eddig, hogy elég nagy akkut lehet belerakni, hogy ne töltögessen.

Megpróbálhatsz beledugni egy régebbi FAT32 pendrive-ot, ha olyan mint az enyém, akkor lehet, hogy kiírja rá a beállításait.

Az furcsa, hogy minden nap körbemegy a vezetéken. Nekem csak hétfőn és pénteken nyír szegélyt.

Nézd meg, hogy nem lehet-e a területet 0-ra állítani, az szerintem kikapcsolná az automata indítást. Akkor viszont neked kell eldönteni, hogy hányszor indítod naponta, mert manuális indítással valószínű csak egy lemerülésig fog nyírni.

3. A szigetet ugyanúgy kellene kezelnie, mint bármelyik határoló vezetéket, maximum hazamenéskor mehetne egy kört körülötte, ha véletlenül nekimegy. Nem raktad le esetleg fordítva a kábelt? Nem mindegy, hogy melyik oldalról kerüli meg a szigetet a vezeték, meg tudnak hülyülni ha fordítva van az áramirány.

Új hozzászólás Aktív témák