Hirdetés
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Amúgy mi a terv?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Pont mint előttem írta kolléga, nyomon követhető, de sok értelme nincsen. Nem akad el gyakran, de előfordul, azt meg távban nem tudod megoldani. Mindennapos használatra úgy, hogy 1-2 hétig magára hagyod, lehet nem ez a legjobb. Nyilván tükörsima gyepen semmi akadállyal még ezzel is vállalható, de ez a ritkább eset. Esőnél nekem úgy menekült vissza a helyére, hogy csak na👏 Félig fedett helyen van egy bokor takarásában, eddig nem ázott be.
-
WiZARD
veterán
válasz
MaCS_70
üzenetére
Azért nagy csodát ne várj a távoli eléréstől.
Ha nincs gond, akkor anélkül is teszi a dolgát, ha meg bármi közbejön akkor úgyse tudsz mit tenni vele távolról. Annyit ad hogy látod megy/nem megy és lehet bosszankodni ha nem megy. Távoli elérés nélkül pedig nem lesz 1-2 heted mérgelődni azon hogy miért nem megy, mert csak akkor szembesülsz vele amikor odamész
(nekem nagyon elvette a kedvem a lidl robottól, hogy első esőnél beázott, nem volt kedvem garis témához, nem bíztam benne hogy cserélt darab örökké tart, inkább visszavittem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Segway KickScooter F2 Plus E
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash CF8 Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest