Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Den
veterán
Hát a vespa tényleg préselt acéllemez, de ez inkább hátrány mint előny. Nehezebb, drágább, sérülékenyebb. A műanyag burkolat elég sokat kibar, ey kis eséstől, karcolódik, de visszaugrik eredeti formára, a karc sem vészes mert anyagában színetett, és ha egy nagy ütéstől el is repedne a burkolat, viszonylag olcsón javítható. Ha vespával borulsz, szinte biztos behorpad valahol, a festék lekarcolódik, elkezd rohadni, ha javíttatod sokkal drágább (lakatos munka, fényezés) Ráadásul vespánál a nevet is meg kell fizetni, szal szerintem csak rajongóknak való.
jó robogókat gyárt még az italjet, és a cagiva. Az mbk asszem egy nagy taivani gyár, modern,jó gépeket gyárt, pl a yamaha robogóit is ő gyártja. -
Den
veterán
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Babettával én csak majdnem taknyoltam, kanyarban leért a központi állvány

-
Den
veterán
Nincs ellentmondás a dologban
Én azért beszéltelek le a magánemberről mert abszolút laikusként vágsz bele. Toxic meg azért venne magánszemélytől mert autószerelő, meg régi motoros, tudja mit kell nézni nem verik át. Ha tudsz egy olyan embert szerezni, mint ő (pl őt
) akkor neked is érdemes magánszemélyt is nézni, mert az valamivel olcsóbb.
Az olaszok nagyon jók robogóban. -
Den
veterán
ez igaz csak arra számíts hogy robogón az autósok számára megszűnsz létezni. Elsőbbséget csak adni fogsz kapni nem, az hogy a kresz szerint a teljes sáv a tiéd az autósokat szintén nem zavarja, simán belekezdenek egy előzésbe ha ''csak'' egy robogó jön szembe, ugyanígy a veled egyirányba haladó is simán beáll a sávodba mondván te kis helyen is elférsz, szal nagyon résen kell lenni.
-
Den
veterán
A változtatja a szíjtárcsák mozgatásával az áttátelt. Sajnos ezek mind fémburkolat alatt vannak.
A robogó alapvetően a primitívségig egyszerű eszköz, kevés alkatrészből áll. Ha megkapja a kellő gondoskodást és nem versenygépnek hiszi a tulaja, akkor az idők végezetéig elmegy, vannak alkatrészek amit időnként le_kell_cserélni, de amúgy csak tankolod és olajat töltesz bele. Viszont ha gyilkolják, két szezon alatt tönkre lehet vágni.
Szal a nagyon olcsót fenntartássa fogadd, oda érdemes egy szakembert magaddal vinned, neadj isten szervízbe vinni, megnézetni ha a tulaj belemegy.
A nagyobb cégek viszont konténerrel hozzák japánból, itthon szétkapják,vázat burkolatot újrafényezik, új akkut raknak bele, motort átnézik ha kell a kritikus alkatrészeket cserélik, szal nagyon nem lehe befürödni, ráadásul asszem egy hét csere garancia és fél év garancia van, bár ezt pár éve néztem nem tudom ma hogy van.
Szóval nagyon figyelj oda azt is érdemes nézni, hogy hány kézen mnt át miyen a tulaj, fiatal srác eleve gyanús (tisztelet a kivételnek) -
Den
veterán
Na meg persze hogy hogy indul hidegen, melegen, aksi mennyi idős, érdemes megpróbálni beinditani berugókarral, egyrészt hogy műxik-e ha kell (betolni nem lehet), másrészt ha nehezen indul a gép itt előjön. Hangján hogy nem csörömpöl-e a dugattyú, mert akkor csere (rossz esetben hengerestül)
-
Den
veterán
Hát azért nagyobb cégeknél nem vernek át. Most hirtelen a red baron jut eszembe de van más is.
Sajnos a lényeges részeket nem tudod megnézni szétszedés nélkül, variátor, meghajtószíj röpsúlyos kuplung, ilyenek. A rugóstagok villák tömítését érdemes, hogy nem ereszti e az olajat, már ha egyáltalán az adott tipuson olajos van, fékeknél ha tárcsa a tárcsának nincs-e pereme, a betét nincs-e nagyon elkopva tárcsa nincs-e bemaródva, A vázat ha tudod nézd meg nem rohad-e, nincs-e heggesztve, kipufugó milyen állapotú, gumik mennyire kopottak, nincsenek-e félrekopva, indexek lámpák nem párásodnak belülről.
Sztem magánembertől ne vegyél.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest