Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
Sajnos nem kívánom senkinek ezt az éjszakát amit átéltem. Görcsök, rohamok, hiába vettem be helyette frontint. Többet ilyet nem nagyon szeretnék átélni, aki teheti kerülje el messziről ezeket a mérgeket. Konkrétan reggel fél nyolckor mint valami lepusztult drogos izzadva könyörögtem gyógyszerért a pszichiátrián, ahol pár szemmel elláttak amíg délután a dokival beszélni tudok. Egy biztos, hogy ez a hétvégi gyógyszerkifogyás, ami felelőtlenség is volt, adott egy akkora pofont, hogy komolyan elgondolkoztam. Minél hamarabb abba kell hagyni ezt.
Sajnos 2009-ben írták fel nekem előszőr , úgyhogy a hozzászokás jelentős nálam.Köszönöm a könyv tippet is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest