Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
Sajnos nem kívánom senkinek ezt az éjszakát amit átéltem. Görcsök, rohamok, hiába vettem be helyette frontint. Többet ilyet nem nagyon szeretnék átélni, aki teheti kerülje el messziről ezeket a mérgeket. Konkrétan reggel fél nyolckor mint valami lepusztult drogos izzadva könyörögtem gyógyszerért a pszichiátrián, ahol pár szemmel elláttak amíg délután a dokival beszélni tudok. Egy biztos, hogy ez a hétvégi gyógyszerkifogyás, ami felelőtlenség is volt, adott egy akkora pofont, hogy komolyan elgondolkoztam. Minél hamarabb abba kell hagyni ezt.
Sajnos 2009-ben írták fel nekem előszőr , úgyhogy a hozzászokás jelentős nálam.Köszönöm a könyv tippet is!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett +táska +USB töltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Care Refresh biztosítással
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest