Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Winner_hun #1194 üzenetére
Nem úgy értettem.
Azt kérdeztem, hogy szerinted miért feature, hogy az illető, akit letiltottam, nem tudja, hogy letiltottam.
Ebből amúgy az is következik, ha újra engedélyezem, akkor megkapom azon üzeneteit is, amiket a tiltás alatt írt nekem: permanens "ban" nem létezik?
Amúgy van ezzel kapcsolatban tapasztalatod, vagy csak találgatsz?
-
DigitXT
félisten
válasz
Winner_hun #1192 üzenetére
Megindokolnád?
-
DigitXT
félisten
válasz
Winner_hun #1190 üzenetére
És ez bug, vagy feature?
-
DigitXT
félisten
Honnan lehet tudni, ha valaki pl. letiltotta,
hogy privát üzeneteket írhassak neki?
Dob egy "nincs jogosultságod" üzenetet
a motor, vagy nálam is eltűnnek az üzik,
ugyanúgy, mint amikor én tiltok valakit? -
DigitXT
félisten
Adott topikban felhasználó szerint lehet keresni?
(Nézem, hogy már van részletes kereső, de az nem ajánlja fel, hogy a fórumtémában keressen.)
-
DigitXT
félisten
Miért kell megerősíteni, hogy ha egy témát kedvencnek jelölök?
(Amúgy az igen-nem gombok felcserélődése miatt tűnt fel ismét.) -
DigitXT
félisten
Úgy látom, van némi moderátori félreértés is a motor működésével kapcsolatban.
A programkód RI/OS5 alatt egy sorban látható - Loretto -
DigitXT
félisten
válasz
Panther-D #594 üzenetére
Uh, oké...
Csak én érzem úgy, hogy ez ebben a formában nagyon "meg lett bonyolítva"?
Mellesleg jó, hogy most leírtad, de ha nem tetted volna honnan kéne tudnia a felhasználónak?
(Igen, vmi általános leírás szükségességére célzok.
)
Amúgy az nem lehetne, hogy úgy működjön, mint az Rx (x<5): ha a 234-es az utsó HSZ, akkor 34-ig mutassa, és sanyi?
(Mert ugyebár ha a motor tudja, hogy 200-at akarok látni, és ennek érdekében hozzácsapja az előző oldalt - "jajj, ez kevés felkiáltással" -, hogy 34 helyett 234-et lássak, akkor a 280-as HSZ-nél meg miért elégszik meg azzal, hogy 80-at mutat?
Szvsz ha 200-at akarok látni, akkor mutasson mindig 200-at (ill. csak akkor kevesebbet, ha még nincs 200 HSZ). Nem lenne logikus így (ill. szted nem logikátlan most)?
-
DigitXT
félisten
Igen, csak nem kell beleírni a HSZ-be, akár a HSZ fejlécében is el tudom képzelni.
Szerk: Ha már itt tartunk, az meg kár, hogy nem változott az a tény, hogy hozzászólás szerkesztőben látott "képnek" nem sok köze van a HSZ végleges kinézetéhez. (Ami persze különféle formázások, linkelések, stb. esetén logikus is, de amikor csak egy ilyen egysoros HSZ-t írok, és két soros lesz...
-
DigitXT
félisten
Mindig is utáltam törölgetni a felgyülemlő (!) [Szerkesztve] feliratokat, amikor pl. vmi formázást, vagy elgépelést javítottam: így sokkal jobban tetszik (kényelmesebb a szerkesztés)!
Viszont nyilván vissza lehet vele élni (láttam már olyat, amikor vki beírt vmit, ment rá a válasz, aztán már nem is volt ott, amire válaszolt): régen kiderült, ha vki szerkesztett, ami jó, viszont ha csak vmi elgépelést javított, akkor meg magyarázhatta, hogy "Szerk: elgépelés", ami rossz.
De a legfőbb zavaró tényező szvsz a jelzések sokszorosodása volt: esetleg olyan megoldás lenne jó, ami más fórumokon van, hogy kiírja vmi megfelelő helyre az utolsó szerkesztés időpontját (ill. mivel csak 5 perc a limit, kb. elég lenne csak a tényét).
-
DigitXT
félisten
Ez inkább bug.
Nem feltétlen, mivel az R4-et követi (ott is egy HSZ megírása után az adott sorszámhoz ugrott a böngésző, ami persze csak a szerkesztésnél volt észrevehető). Viszont ezzel a blokknézettel tuti van vmi "gebasz", mert már én is találkoztam furcsaságokkal (pl. 200-asra van állítva, hogy ne kelljen sokat lapozni, erre volt, hogy mind a 234 HSZ benne volt, amit épp a topik tartalmazott, stb.) Majd átnézem a bugos screenshotjaimat, és a komolyabbakat linkelem a megfelelő topikba. -
DigitXT
félisten
válasz
BlacKSouL #201 üzenetére
de ha nem akarsz akkor azt írod oda: [link]
Ennek simán alapértelmezettnek kéne lennie, mert ha nem írsz oda semmit...Pl. ilyen lesz, mint itt: Bővebben: link (Hehe, lehet az R3-at emulálni.
)
-
DigitXT
félisten
amik pedig csak a Logouton vannak
Ehhez kapcsolódva: amikor a szóban forgó témára kattintva a motor átirányít a logoutra, az összes link a kedvencekben is megváltozik logoutosra, tehát a logout "beszippant".Ez nem bug? A kedvenc oldal (vagy kezdőoldal, vagy minek hívták, még nem nézegettem sokat
) beállítás gondolom nem véltetlen létezik: nekem pl. egyértelműen a prohardver domain a legszimpibb, és jó lenne ezt érvényesíteni valahogy, úgy értem, hogy biztosítva legyen, hogy ugyanazzal az erővel, amivel átugrasztott a motor a logoutra, "vissza" is ugorhassak, pl. a kedvenc topikok listáját végigkattintgatva...
Más:
ha már ennyi szerkesztési lehetőség van, egyre inkább kéne a preview feature.(Vagy a felhasználóra van bízva, hogy elképzelje, hogy a különböző paragrafusok - szerk: izé bekezdések
) majd hogy fognak kinézni? WYTIWYG - What you think is what you get?
)
Szerk2: jé, nincs szerkesztve felirat?
Aktív témák
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest