Hirdetés

Aktív témák

• RidDiCh

tag

A kezdetekkor én egy Góliát-McDonald's -os játékos voltam hosszú ideig. Budapesti teremtornák sokaságán voltunk , BVSC stadionban tornán résztvettünk , Válogatott meccsen labdátszedtünk :) , TV- ben szerepeltünk pesten ahogy edzést tartottunk, teszem hozzá hogy falusi csapat voltunk. Szval eggyikünk sem városban lakott. Rengeteg élménnyel gazdagított ez a sport , és remélem még fog is :)
    Tehát voltam én már jobb bekk , irányító , csatár is , és most jobb szélen játszom. Védőt nem szerettem játszani , mert nagyon támadó szellemű játékos vagyok , és imádok cselezni. Az idény nincs még 2 hete hogy kezdetét vette , 3 meccsen vagyunk túl , abból 1 győzelem , 1 döntetlen és 1 vereség az eddigi állás. Az utólsó meccsen megsérültem , a térdem fölé az izomba kaptam egy "medvepuszit" :D , mit mondjak eléggé fájdalmas tud lenni :) az első félidőben hajtottunk , vezettünk is , tizenegyest csináltam, 50m-es sprint után a 16-oson belül felrúgtak , belőttük így mentünk a szünetre. Sajnálatos módon a 2.félidőben a védelemből 1-2 ember nem volt a csapat javára , és 1-1 nagyobb hibából az ellenfél vezetést szerzett , és nyert :( . Edzések szerdán és pénteken vannak , ma lesz a szerdai , majd megírom az edzés menetét.

Aktív témák