Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Ha menni kell, hát menni kell... Általános csevegésre ez a fórum sokkal kezelhetőbb, átláthatóbb szerintem is, nem szeretem azokat a fajtákat, ami a honlapon is van. De az tény, hogy a többi külön topic ott hasznos

Neuro: már csak az avatarokat kéne eltüntetni, és akkor tényleg nem lenne fél oldal egy egy soros hsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Felőlem mehetünk, csak akkor mindenki, mert már így is 1000 helyen kell nézelődni, hogy az információkat összeszedjük.
Bár szerintem megoldhatatlannak tűnik, mert így is, úgy is mindent végig kell nézni, hátha valaki mégis írt.
Megjegyzem, ez a fórum áttekinthetőbb, könnyebben használható, de ha csak ezen múlik, nekem jó a másik is.
Jó az, hogy a fórum több témában fut, de rossz is, mert mindent át kell nézni, ha minden érdekel, illetve hátha van új hsz.
Mással meg nekünk nem kell költözni, csak nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)