Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
KaraDani
üzenetére
Gyakorlatilag ugyanezt csinálom, de nem állok neki setupolni, mert nekem ez nem megy.
Inkább arra törekszem, hogy megleljek minden lehetséges centit a pályán.Bárkinek a setupjával eddig tudtam menni. b-type bmw-hez, Neuro bamboo-hoz, de sorolhatnám. Még Ted megosztott setupjával is jót mentem.
Ezt fejtse meg valaki.Remélem az új autók közül olyant tudok választani, akik pilótái között lesz olyan, aki tud setupolni. Mert sajnos annyira nem értem, hogy sanyi.
A TDI nekem nagyon bejönne, azt már most megmondom. De mentem minden autóval, és a többi is tetszett. A cruze-t azért választottam, mert a nézete kényelmesebb volt.
Most már tudom a nézeteket simán lehet állítgatni minden autón.Célkitűzéseim gyakorlatilag megvalósultak. Versenyenként reálisan 1 pontot szerettem volna. Hát ez megvan. Innentől a pontszerzés a cél.
Maximáisan bele vagyok ölégedve a PHWTCC-be. Még mindig szerelmetes vagyok beléjje.

Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Automata kávégépek
- Objektívek topikja
- Milyen videókártyát?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Spotify
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest