Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Hogy lehet-e így haladni a pályán kívül,azt talán Feri (nem biztos) bizonyította valamelyik próbafutamon, még büntetést is szabtunk ki rá. Holnap előkeresem.Ez alapján mondtam.
Ez felér 3 db szélesítéssel, ezért írtam az 5 mp-t.Azt meg fenntartom, hogy az a három szó oda fölösleges, mert tulajdonképpen a tényleges jelentéséhez elég annyi, hogy - ezzel helyezést veszít a vétlen fél - Ebben minden benne van.
Még az is, hogy akárhány hellyel hátrébb kerül. És az hogy kivel, vagy kikkel szemben, az jelen esetben teljesen mindegy, a helyezés vesztésen van a lényeg. Az meg ott van.
De ha mindenáron még pontosabbá akarjuk tenni, akkor ne csak azt írjuk, hogy a harmadik félhez képest,hanem azt is, hogy az elkövetőhöz képest is(ez pl nincs benne a mostani jelentésében), és minden további, őt megelőző versenyzőhöz képest.
De szerintem egyszerűbb törölni azt a három szót.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest