Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motormouse
aktív tag
...volna egy problémám, de ráér mert most kb keddig nem leszek photoshop közelében, de az a gondom, h a peugeot 308as ablakára akarok képet tenni (szöveget még nem próbáltam) de nem a fehér lécre az első szélvédőn, hanem az oldalsóra , és elveszik az átlátszósága, fekete lesz meg az első lámpa is, ...ír vmit h az alpha elveszik, kikapcsoltam, meg próbáltam a játékban lévő szélvédőt is és az autó csomagban lévőt is, az egyiknél a photoshop túl sok csatornát talál és nem menti, egyesítve meg megint fekete, ...amúgy odateszi az ablakra amit akarok csak nem átlátszó

...ha valaki tudja miként lehet, megköszönném, meg ha sikerül vkinek vmit odatenni úgyh átlátszó marad, akkor elmenthetné nekem és majd letöltöm v vmi, ...kedd környékén leszek már asszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi