- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
Na jó betelt a pohár: nehogy már én legyek a híbás mert Dzsav baszott fékezni ha ez egy nyitott pálya úgy elszáll mint a fecske ja és én nem fékeztem nézzétek már meg a replayt! akkor ott orrkamerából már nem is látszik Dzsav. de igazad van Neuro nekem kellet volna rá figyelnem mert az egyenesben előrébb voltam fékeztem hogy betudjam venni és nem kilöktem a susnyásba az hogy előtte a buszmegállóba nem kenem fel hanem ott is helyet hagytam az is csak véletlen volt így jött öszze.....
...... hamár idézgetünk egymástol egy szerintem helyén való meglátás az ügyben:
00roli00:
Nos, elég érdekes a szitu. Ha Dzsav nincs ott, elfordulsz, és mész az biztos. Max kis fal. Az ő autójából meg úgy néz ki, hogy a falra kened. Az tény hogy te voltál előrébb. Hát szarul jártál az biztos. ......Dzsav legjobban ez tetszik:
200-as tempóval érkeztünk a kanyarhoz egymás mellett. Nem hiszem, hogy itt boncolgatni kellene, hogy mikor, melyik autó orra volt előrébb.
Én igyekeztem az „ideális ív” elhagyásával is biztosítani a helyet Smisának, hogy egyszerre beférjünk. Megjegyzem, a kanyarban, és közvetlen előtte, kb 10 km-es sebességgel voltam gyorsabb. Engedtem, engedtem, engedtem az autót balra, amennyire csak lehetett.
Az én meglátásomban: nem fékeztél (ezért is volt 10km/h különbség) utána már csak elnyomtál egy imát hogy ne törd össze magad és sodrodót az autó.Balszerencséjére Smisa nem tette meg, így belerongyolt a középre kiguruló (amit igencsak illett volna megfogni!!) autójába. Ettől függetlenül a két helyzetben a különbség markáns. Az eredményt tekintve. - hogy korrigáltam volna amikor ott már rég a kilépés gombra probáltam klikkelni mint írtam is
Az hogy nem gyakoroltunk pont a múlt héten kérdeztem hol a banda mivel többször felmentem és nem volt senki, mindenkinek lehet dolga nekem is volt.
Azt hogy nem direkt csinálta elhiszem és nem is vitatom, de azt hogy ezt versenybalesetnek tekintitek engem személy szerint felháborit a csapat 20% emiatt bukta a futamot.Egy ilyen balesetnél általában újra rajtol a banda de itt nincs külső figyelő ok de amikor 5 ember kilép az első kanyar után az elég furcsa.Remélem a továbbiakban is az ilyen eseteket versenybalesetnek tekíntitek és nem fog változni a megítélés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Temu
- E-book olvasók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Crucial MX500 500GB Enterprise Ssd
- Phanteks Enthoo Evolv X ház Eladó
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest