Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
(#3273) N€T0X|N: Billentyűzetet evésre??? Tanííííts mester
.
Jól van kicsi bambusz űlj le szépen és csihold még azt a csítet, mert szégyen a 2:02-es időd
.(#3274) b-type:
Durva és nagyon állat szerintem. Tetszik ahogy tereled a bajor ménest
.(#3275) zsomboor: Az odáig szép és jó, hogy vezetem a kategóriánkat, de még csak 1 futamon vagyunk túl
.Ahogy elnéztem a monzai gyorskör listát, ha nem tudok többet kicsikarni a Honda-ból, akkor ez nekem vasárnap egy nagyon csúfos futam lesz
. Tudom, hogy karcsú a Honda - erre már a ringen végzet tesztek alatt rájöttem. Ott a Honda-ból nagy nehézségek árán tudtam azt az 59-es időt kicsikarni, a Cruze-ból meg meg sem erőltettem magam és 59-es időt mentem. Ha annak odab*szok, szerintem meg lett volna az 58 vége - de változtatni nem tudok, szóval ebből kell építkeznem
.
Lökj már fel valahova légyszi egy replay-t nekem, hogy hátha rájövök, hol találok még a pályában vagy 1 mp-t, mert annyi nagyon kéne a jó start pozicióért
.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
.
Durva és nagyon állat szerintem. Tetszik ahogy tereled a bajor ménest
.
.
. Tudom, hogy karcsú a Honda - erre már a ringen végzet tesztek alatt rájöttem. Ott a Honda-ból nagy nehézségek árán tudtam azt az 59-es időt kicsikarni, a Cruze-ból meg meg sem erőltettem magam és 59-es időt mentem. Ha annak odab*szok, szerintem meg lett volna az 58 vége - de változtatni nem tudok, szóval ebből kell építkeznem
.