- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
válasz
üzenetére
Igen énis inkább online párti vagyok (nem is tudom mikor indítottam el utoljára offlineban a játékot). Én csak abból vonok le következtetéseket, hogy olvasok másik rFactoros fórumokat is és ott az első futam után este már jön a sok beírás, hogy mikor lesz már meg az új mod. Gondolom az ő kedvükre készülnek ezek a villámmodok, de én ezeknek nem vagyok nagy híve. Bár igazából én mint egyszerű felhasználó nem tudom megmondani, hogy most ezek friss adatok vagy 10 évesek, mert nem értek hozzá. De van ismerősöm, aki belenézett nagyon menő F1-es modba és a sok évvel ezelőtti adatokból dolgoztak benne, ami nem is lenne baj csak akkor adják ki úgy, hogy nem 2009es, hanem mondjuk 2007-es mod. De tudom sok embernek csak az számít, hogy a kocsi kb. úgy nézzen ki, ahogy a TV-ben látja és akkor már jó. Nem bántani akarom ezeknek a modoknak a készítőit, csak ezzel elvonják a figyelmet egy esetleg igényesebb modról.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy Mo-n leginkább az F1 a keresett és kedvelt, pedig egy jó túrakocsinak nálam sokkal nagyobb élvezeti értéke van. Nem is szoktam F1es modokkal játszani.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs