- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
egy kis gáz kérdés. tavaly az évre járó kedvezményes 1729 m3 volt leosztva átalányban 12 felé. az 1729 helyett fogyott 1397, ezért erre az értékre raktak be minket - ez viszont csak most tűnt fel. a kérdésem csak annyi, hogy ha e fölött fogy (de nem éri el az 1729-et), akkor az még a kedvezményes értéken kerül számlázásra? tehát többlet * 120 forint (vagy mennyi mostanság)? ha igen akkor végső soron maradhat, de ha nem, akkor hol lehet az mvm next fiókban állítani ezen? sehol sem találom, pedig tavaly simán ment...
-
Agostino
addikt
válasz
norbertoth #3344 üzenetére
nálunk ilyen a 144 köbi átalánya, de ne kelljen értelmeznem mit látok. a tört hónap talán a leolvasás miatt lehet, ha nem, akkor passzolom.
edit: a túlfizetés amiatt van, hogy hiába mondtam nem fogunk ennyi fogyasztani, ráadásul azóta lett kondezációs kazán is, nem hatotta meg őket és nem vették lentebb. egy hónapja online leraktam az évest 1813 köbire, kevesebbre nem tudtam, most ahogy néztem 1728-on áll a beállított érték, bár nem nyúltam hozzá, szóval magától ment lentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Vedd kezedbe a teljesítményt még ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest