Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #150 üzenetére
Kíváncsiságképpen újra lemértem az öreg hűtőláda fogyasztását, hogy miként fest most télen, mert ugye kint van a műhelyben. Emlékeztetőül a júliusi mérés 4.8kWh/3nap volt, ami nagyságrendileg ugye 50kWh/hónap, most január végén ugyanez 1.8kWh/3nap, vagyis közelítőleg 20kWh/hónap. Ez így most nem rossz a 30+ éves ládától. Éves átlagban akkor mondhatjuk, hogy 35kWh/hónap a fogyasztása.
-
MODERÁTOR
Most volt ezekről szó az RTL Híradóban is... A fel nem használt kedvezményeket görgeted tovább, vagyis ha korábbról volt megmaradt, fel nem használt kedvezményes kvótád akkor jó vagy. Ha ilyen nem volt, akkor piaci árat fizetsz akkor is, ha egyébként az éves kvótából még sok megvan, azt tehát csak időarányosan használhatod ki. Vagyis az nem lehetséges, hogy mondjuk jövő áprilisig elhasználod a július 31.-ig járó kvótát.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Így van. Én is az imént csináltam meg az online kalkulációt, mindkét órára külön elszámolta a kedvezményes áram mennyiséget, így várhatóan változatlan marad a villanyszámlánk.
Más...
Bár a téma a Hobby elektronika topikban indult néhány napja, de ide is vág, úgyhogy beteszem ide is. Lemértem a 30+ éves NDK gyártmányú 420 literes fagyasztóláda fogyasztását. A mérés kerek 3 napon át ment, hétfő délután 16 órától ma 16 óráig, az eredmény 4,8kWh lett [kép], vagyis havonta 48-50kWh-val lehet rá számolni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Írtam egy rövid iránymutatást a topik összefoglalóba, kéretik szem előtt tartani! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore café
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest