- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
&OPiiPO &Calogero:
Reggel már két nénivel együtt álltam a sorban nyitás előtt 5 perccel. Kicsit olyan Mátyás király és a parasztlány esete történt, tehát lett is válasz, meg nem is.
Azért kaptam így a számlát, mert egyrészt augusztus 12-én csak 07.31-től tudták beállítani az új tulajt (engem), mert 08.01-től indult az új szabály. Másrészt ők 20-19-ig számláznak, tehát most a következő számla 08.20-09.19-ig szóló időtartományra lesz kiküldve. És mivel tört hónapot számláztak, ezért ott részarányosan megtörték a kvótámat, amiről este beszéltük. Egyébként szerződést akkor nem kaptam, és elvileg nem is tudtak adni egész augusztusban. Most szeptemberben viszont már időszakokat is tudnak állítani, és szerződést is kaptam. Ez utóbbiból egy teljesen újat, mert leszabályoztam kvótáig, tehát 165m3 helyett inkább 144-et kértem. Legfeljebb nyáron ráfizetek, vagy télen még 1-2 klímát telepítek H tarifa növeléssel (most egy 3.5-ös lett berakva, 10A-t igényelve).
Legyetek résen, ne legyetek restek bemenni panaszt tenni, ha szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest