Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• TrollBalint

addikt

válasz axlfsi #38961 üzenetére

Én el tudom képzelni, hogy az adatbázísban valami félrement. Gondolom ugyanaz a lakcímetek, egyszer valaki kiszúrta, hogy ugyanaz a lakcím, mint a feleségedé, ugyanaz a kártya is. Van egy nem használt accountja, biztos akkor elírás a név, szándékosan, vagy véletlenül. (Tudom, bizonyítottad, hogy nem, de úgy tűnt, ezt ők nem hitték el, vagy végül maguk se merik bevallani, hogy emberi mulasztás történt és ezért ragaszkodnak ahhoz az állíásukhoz)

Van önkéntes nyugdíjpénztárunk, ahova havonta utalok be - automatikusan - egy bizonyos összeget a sajátomra is, meg a feleségemére is. Az volt a mondás, hogy a közlemény rovatba elég az azonosító számot megadni. Mivel egyszerre nyitottuk, ez csak az utolsó számjegyben tér el. Évekig jól működött, aztán egyszercsak azt láttuk, hogy néhány havi utalás az én számlára íródott jóvá. Felhívtam, kérdeztem őket, azt mondták, hogy lehet a rendszer úgy értelmezte az is az enyém, csak elírtam. Aha, persze, 5 évig előtte jó volt, most meg nem, ez picit necces, ha nem 3 random hónapban történik, hanem egymás után, arra azt mondanám, lehet valami új fejlesztés, de nekem inkább tűnt úgy, mintha valaki kézzel hagyta volna jóvá/ könyvelte le és úgy gondolta, hogy elírtam.

Új hozzászólás Aktív témák