- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
axlfsi #38961 üzenetére
Én el tudom képzelni, hogy az adatbázísban valami félrement. Gondolom ugyanaz a lakcímetek, egyszer valaki kiszúrta, hogy ugyanaz a lakcím, mint a feleségedé, ugyanaz a kártya is. Van egy nem használt accountja, biztos akkor elírás a név, szándékosan, vagy véletlenül. (Tudom, bizonyítottad, hogy nem, de úgy tűnt, ezt ők nem hitték el, vagy végül maguk se merik bevallani, hogy emberi mulasztás történt és ezért ragaszkodnak ahhoz az állíásukhoz)
Van önkéntes nyugdíjpénztárunk, ahova havonta utalok be - automatikusan - egy bizonyos összeget a sajátomra is, meg a feleségemére is. Az volt a mondás, hogy a közlemény rovatba elég az azonosító számot megadni. Mivel egyszerre nyitottuk, ez csak az utolsó számjegyben tér el. Évekig jól működött, aztán egyszercsak azt láttuk, hogy néhány havi utalás az én számlára íródott jóvá. Felhívtam, kérdeztem őket, azt mondták, hogy lehet a rendszer úgy értelmezte az is az enyém, csak elírtam. Aha, persze, 5 évig előtte jó volt, most meg nem, ez picit necces, ha nem 3 random hónapban történik, hanem egymás után, arra azt mondanám, lehet valami új fejlesztés, de nekem inkább tűnt úgy, mintha valaki kézzel hagyta volna jóvá/ könyvelte le és úgy gondolta, hogy elírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest