Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz szabi__memo #35104 üzenetére
Nem lenne annyival jobb az euró... ahol bevezették mindenhol komoly drágulás történt. Az euró a németeknek jó, meg egyéb két hasonló államnak, a többség (lásd Déli államokat pl) szenved tőle, és csak ráfizetés neki...
Magyarországnak sem lenne megfelelő, ideje korán bevezetni, sokkal több kárt okozna, és ezen kívül is vannak még szempontok... pl Aki benne van az euró övezetben az egyúttal könnyebben is fogható az adósság-csapda révén.
Sokkal bonyolultabb ez a kérdés kör, mintsem hogy "igen/nem" Hajrá.
Megjegyzem, Svédeknél Korona van, Angoloknál Font.
Pedig valószínüleg ők is bevezethették volna pl.Arról nem is beszélve, hogy előnyösebb eurót kapni, és váltani forintra... mintha eurót kapnál és abban kellene fizetned is...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz viktorhu #35106 üzenetére
Az euró bevezetése 2 opcióval jár:
1. Azon országok, mint pl Németország akire szabták, ebből vígan profitálnak.
2. Azon országok akiknek gyengébb a valutája, azok megszívják de nagyon.Ha most vezetnénk be ráadásul akkor ezen 350-60-as árfolyamon lenne fixálva - a forint.Továbbá, a monetáris politikáról is lemondanánk, ergo rengeteg hátrány érne mindenkit...
Köszönöm, de én ebből, jelenleg nem kérek, meg vagyok nagyon jól azzal, hogy átváltom az eurómat, forintra
"#35108) pictigjis "
Csak egy fejezet... volt már pár, lesz is pár...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amúgy nem sajnálom annyira a Revolutot... ha az érdekük úgy kívánja, ők is felmondják, mindenféle, gond nélkül valószínüleg... (pl ügyfeleknek, üzleti partnernek).
-
törölt tag
válasz szabi__memo #36201 üzenetére
Nekem egy nap volt április 1. indítva, reggel, délelőtt és hétfőre jött meg kb. De nem tudom mitől függ, az 1 nap mondjuk nem vészes. Bic, és Iban is meg lett adva, de lehet elég csak az iban is (?)
Azt kérdezték ,hogy ez "magyar számla"
Most nem tudom, azért kérdezték-e, hogy euró alapú-e, vagy hogy helyi utalásnak minősül-e, és nem swiftnek ugye).Ti, hogy utaltatok külföldi eurós számláról, Revolutra eurót? Milyen adatokat adtok meg? Volt hasonló kérdés?
Az OTP bankkártyá-s mizzériához, az app-ba már van olyan opció, hogy a kivételekhez lehet adni egyes kereskedőket, gondolom akár bankot is, lehet ez segít megoldani a problémákat itt egyeseknek. És akkor pl nem kell sms-t várni, vagy ilyesmi. Egy próbát megérhet.
-
törölt tag
válasz zerodot #36208 üzenetére
Aha, tehát akkor jobb megadni, az a biztos. De így-úgy úgyis sepa lesz. Eu-n belüli utalásnál (persze akik benne vannak ebbe pl svájc nincs, asszem, de Magyarország/Litvánia igen.). Egyébként ilyenkor litván, vagy magyar számlának számít? Mert ezek elvileg helyi adatok, nem nemzetközi utalás ugye.
-
törölt tag
válasz zerodot #36210 üzenetére
Nem tudom, a platformot... mivel ez egy külföldi bank fiók, nem én kezeltem, hanem ügyintéző...
Azt én is tudom, hogy az LT, az nem magyar... De vmiért csak érdekelte...
"Nemzetközi vagy helyi,"
ezek a bic, meg iban adatok ugye, mindkét oldalon fel vannak írva revolutnál...Gondolom, akkor számítana, ha forint számla lenne... de mivel eurós, így nem.
-
törölt tag
válasz tahepa #36252 üzenetére
Van benne egy keret, abban legyen benne jól, ahogy a leírás is. Volt olyan, hogy zöldre is váltott. Csak ő legyen a képen ő fotózzon. Személy ig, ne csillogjon, jól olvasható legyen. Nálunk 3 ilyen reg volt, mind elsőre sikeres volt, és pár percen belül élt az egész.
Esetleg írni tudsz nekik, vagy ilyesmi... kellő távolság is legyen, háttérből is látható rész pl.
"( több ismerősöm is panaszkodtak a rendszerükre)."
Több különböző időben decembertől, áprilisig lett regisztráció, csak családon belül és ismerősnél is, kb senkinél nem volt gond. Lehet a hiba nálad van. Én mindig olyan helyet kerestem, ahol van fény, belső tér volt általában, háttér is látszódjon, és pöcre ment minden.Ha meg mégis, akkor gondolom lehet vhogy jelezni. Evileg még magyar telszámot is találsz revolut oldalán
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Alternatív megoldásként panaszát szóban is benyújthatja, az alábbi elérhetőségeken:
+36 (1) 234 4590 (távközlési szolgáltatója általános díjszabása érvényes).
Ez a csatorna kizárólag a Revolut Payments UAB alatt regisztrált Revolut fiókok számára érhető el Magyarországon. Panaszelemzőink hétfőnként 8:00 és 22:00 óra között, egyéb munkanapokon 8:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésre.
Ezt próbálta már vki? van ennek értelme? Ha eljutsz egy ügyintézőig az vajon tud magyarul? (Csak érdekességként érdekel).
-
törölt tag
válasz UberMutant #36311 üzenetére
Hát ehhez képest a mastercard jobb... reklámban...
Egy jó csaj visával fizet... na és?
-
törölt tag
válasz dredjudge84 #36313 üzenetére
Én arra céloztam, hogy nem túl kreatív...
-
törölt tag
válasz Patry0t #36317 üzenetére
Bence Balázs (2020)
Money Vlog (2020)
Papp Zsolt (2021) itt is találsz hasonlókat
NorbertSzarvas -ő aktívan használja, Metal csomagja is van- Ebből adódóan egy pár dolog már elavulhatott...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dredjudge84 #36383 üzenetére
Ha van Prémiumod, akkor ad MC-t is. Egyébként van egy megállapodás úgy olvastam, hogy világszinten %-os arányban hogy kell legyen megosztva, és Európán belül hogy... De itt írtak, egy paymentprocessorról is, ami feldolgozza a fizetéseket, hogy ez lehet a valódi háttér... Ettől még a kettő egyben is lehetséges.
"(#36393) pictigjis "
No igen, már vagy 3-4x olvasom rövid idő alatt... tényleg kezd unalmas lenni... hát még aki évek óta olvassa...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintetek (volt vkinek ilyen tapasztalata pl)
1-2 hónapos számlára 1000-1500 eurót utalni, saját számláról, hogy érdemes?
Eddig egy utalás volt 30 eurós, meg pár vásárlás., 1 váltás. Mehet egyben, vagy azért több részletbe érdemes, hogy ne legyen akkora ugrás. -
törölt tag
válasz dredjudge84 #36397 üzenetére
Külön esetén több nap eltéréssel pl. Kártyás feltöltés, nincs és nem is lesz a számlán, kezdő feltöltés is utalással volt, továbbiakban is így lesz. Csak az összeg más. Volt itt vki korábban akinek volt ennél vmivel nagyobb összeg.De ő már nem emlékszem hogy kapta 3. féltől, vagy saját számláról, szintén viszonylag rövid idő után, talán előzmény nélkül. Akkor is ugye többen mondták, hogy egyszerre nem feltétlenül kellene... hirtelen ekkorát. Itt azért eltelt némi idő, meg van már vmi mozgás, még ha minimális is...
Egyébként most néztem az appot, és nekem ír egy hibajelzést, vmi most épp nem müködik, úgy látom.
"Bankszámláról való utalás végleg megszűnt belföldön?"
Meg."Szerintem biztonság kedvéért párnaponta kitehetünk egy ilyen posztot:"
vagy kiemelten betehetnénk az összefoglalóba, pl egy moderátor, gondolom tudja szerkeszteni, esetleg admin stb.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Revoluton belül vagy bank számlára?
Revoluton belül egymás között ingyenes
Bankszámlára viszont nemzetközi utalásnak minősül, aminek komoly díja lehet/van. (a bankok részéről).
Forint számlák közötti utalásra, esetleg a Wise* jobb opció lehet, ha a bankodban drágább lenne az utalás.
Viszont wise-nál sok féle díj van, pl a feltöltésre is felszámolnak, némi aprót. Érdemes utána olvasni...* Elvileg a Wise esetén, mivel nem magyar székhelyű magasabb díja lehet revolutról utalva, legalábbis így olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zerodot #36407 üzenetére
Igen arra akart válasz lenni.
Én abból indultam ki, hogy Revolut topic, gyűjtőszámla már nincs. És nem biztos, hogy képbe van a részletekkel. Ugye, nem részletezte a dolgokat... Revoluton belül valóban ingyenes.
Más Fordb cikk:
"A 800 ezernél is több magyar felhasználóval rendelkező Revolut egy kilencedik magyar bankként is felfogható"
Van egy ilyen rész is...
"Végül egy érdekes újítást is bevezetett a Revolut ebben a negyedévben, „WOW” értékelést is adhatnak az ügyfelek az ügyfélszolgálati chatelés végén, a Revolut alkalmazottak pedig gyűjtik ezeket. Az applikáció kijelzi, hogy az ügyintéző hány „WOW”-t gyűjtött össze munkája során az összes visszajelzésből. Azt is láthatjuk, hogy mióta dolgozik a Revolutnál és hány chat-et zárt már le."Ha így haladnak idén meg lehet az 1 millió ügyfél is, itthon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zerodot #36409 üzenetére
"Szerintem elég egyértelmű, hogy a revolutról kifelé utalást kérdezte, magyar bankszámlára."
Az pedig tudomásom szerint nemzetközi utalásnak minősül. Vagyis, nem ingyenes egy cseppet sem. Mivel magyar forintszámla már nem létezik Revonál, ez volt anno a gyűjtőszámla, amivel ingyenesen kitudta utalni, és belföldinek számított. Most már csak Ibannal rendelkezik egy Litván számlával, amin van forint is vezetve. De ettől ez még/már nem lesz belföldi forint utalás. Erre az app is felhívja a figyelmet.(Korábban volt "Helyi" és "Nemzetközi" vagy milyen elnevezésű fül. Forint alatt, ha megnézed, már nincs "helyi".
Míg Eurónál ugyan úgy lesz helyi és nemzetközi fülecske is. (igaz ugyan azokkal az adatokkal)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zerodot #36411 üzenetére
December óta van. utalni valóban nem utaltam sosem. Kivéve egy eurós utalást ami a családban volt, de az külföldi deviza számláról ment.
Én mindenhol azt olvastam, hogy ilyesminek ára van és vagy lehet. Revolut is írja app-ban. Mivel Litván számláról utal forintot, ezért ez swift rendszeren megy, vagyis nemzetközi utalás.
De valóban érdekelne egy gyakorlati eset, ha vki csinált már ilyent, akár te, leírhatná csatolhatna képet hogy tényleg ingyenes.
Mert az addig rendben is van, hogy a Revolut nem szed külön lóvét. De a fogadó bank fog. Persze lehetnek olyan számla csomagok ahol esetleg nem, de nem ez az általános.
"Hasznosabb lenne visszaolvasgatni a fórumot "
sosem olvastam arról hogy különbség lenne a kettő között. Vásárlásról olvastam írtatok, meg arról, hogy a forint marad, ergo nem váltja euróba/ból, mint régen fizetésnél.De arról hogy forintot kiutalni magyar bankszámlára ingyenes, sehol sem olvasni. Akkor biztos poénból írják az app-ban is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dredjudge84 #36413 üzenetére
Az előélet, history és egyéb szempontból kérdeztem. Top up helyett. De lehet top upnál is kérdeznének. mind1.. úgy látom kár volt kérdezni...
-
törölt tag
És egyik oldalról sem vonnak? Se Revolut, se fogadó bank? Milyen számla csomag, csak nem raiffaisen gold 2.0 - Mert ez nem éppen átlagos számla, hanem prémium.
Pont múltkor néztem az egyik bankot, fel van sorolva, hogy ki mit honnan hogyan és milyen díjakkal beérkezés, küldés, pénznem.
Ez pedig a mindent a revolutról oldalról (igen, amire azt mondjátok ,hogy hülyeség).
Viszont most megtaláltam ennek a cikkjét: https://www.revolut.com/hu-HU/help/making-payments/sending-money-to-a-bank-account/transfers/why-was-i-charged-a-fee-for-my-transfer"A lokális utalások ingyenesek.. Szóval Revolut forint számláról forintot utalni egy magyar székhelyű banki számlára ingyenes. (Wise forint számlára például nem lehet már ingyenesen, mert a Wise nem magyar székhelyű bank, ebben az esetben 2000 Ft-os díja lesz az utalásnak.). A SEPA országok közötti eurós utalások ingyenesek. A SEPA régión kívüli utalásnál az első ingyenes, utána 150 ft utalásonként. SWIFT utalások esetén a dollár utalásnál van egy fix 1500 ft-os díj, a többinél 2000 Ft. Ha például dollárt utalsz magyarországi bankfiók dollár számlájára, akkor mivel a fogadó ország nem a hivatalos devizájában utalsz, így itt a dollár miatt 1500 ft-os díja van."
De majd megnézem a revolut doksikat is. Mert már érdekel a dolog. Szerintem viszont nincs különbség be és kimenő forint forgalom között, mivel forint fizetőeszközben megszűnt a helyi számla fogalma. D utána nézek, aztán majd kiderül... mi a valóság.
"A Revolut nem számít fel díjat az LT-vel kezdődő számlaadatokkal történő fizetésekért, ám a Revolut egyenlegről történő kiutalásnak díja lehet (ez is nemzetközi átutalásnak minősül), amit a Revolut ügyfélnek kell megfizetni."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hedgehog #36425 üzenetére
Ennek a többsége dátumból eredendően, nem vehető már készpénznek (többsége 2021).
Viszont
1. egy rendes összefoglaló elkelne, és akkor kevesebb lenen a félre értés.
2. 99%-ban kb arról van szó, hogy vki utalni akar Revo-ra akár munkabér, akár más okból, arról nem nagyon volt releváns poszt, legalábbis, ha volt elveszett ebben a tengerben, hogy mi van fordítva.
3. utalásokról régebben mindig a gyűjtőszámla-ként volt szó, nyilván mert az volt és azon keresztül ment. Ott is 3. fél végezte. Ezek szerint több esetben is így van, és nem csak gyűjtőszámlánál. - Már ha egyáltalán jól tudjátok.Próbáltam megnézni a revo oldalán ott is többnyire a beutalást írja. Kiutalásról nagyon keveset, de ott is jelzi, hogy lehetnek díjak. + Szak portál is ilyesmit írt.
Ezek után rátámadni, vkire, egyáltalán nem elegáns. Mert én nem a 50x leírt, naponta óránként. miért kell cserélni kártyát kérdeztem.
Lehetett volna ezt emberi módon is... (Persze ez elsősorban nem neked szólt.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #36512 üzenetére
"Ha téged megkérdeznek, hogy tökfőzeléket, vagy tejberizst kérsz ebédre, és te azt válaszolod, hogy tejberizst, akkor biztosan nem örülsz annak, hogy OK, akkor tökfőzelék lesz ebédre "
A példa inkább, úgy pontosabb, hogy megkaptad a tejberizsedet, hónapokon, éveken keresztül. Most meg már csak Tök főzelék van, eszi/nem eszi, ez van.
Amúgy komolyan volt olyan aki azt gondolta a végtelenségig fog egymás mellett futni a két rendszer? Mi értelme lenne? Semmi.
"#36521) Serpiko"
Én mindegyiket készpénzfelvétellel aktiváltam eddig. Simán ment.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ki korán kell
(És aki megtalálja a szivárvány végét ) -
törölt tag
válasz focvis #36536 üzenetére
Adtak. Pár éve cserélte a takarék az mc-s kártyámat, ugyan úgy, ahogy itt a Revolutnál téma, lejárat előtt... Azt nem tudom, hogy banki összevonásnak volt-e köze hozzá... de ha így van akkor hamarosan megint változna...
Inkább szerződésben, díjakban lehet változás. Van továbbra is MC takaréknál is csak magasabb csomagban, annyira meg nem izgat. Revolutnál is, ha vki prémiumként rendelt kártyát, az már kaphat Mc-t. Lehet, hogy későbbiekben lesz prémiumom is... de egyelőre nem tervezek. Mondjuk a régi MC kártyákból van amit megtartottam, hogy legyen azért olyan is, még ha dísznek is
"(#36541) fant0mi"
És az változtat vmin, hogy Dublin? (adó-optimalizáláson túl pl?)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vmarci21 #36578 üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy benne is van a levélben:
"Mi fog történni?
A Revolut Payments UAB-nél vezetett számlád átkerül a Revolut Bank UAB-hez, és folyószámlává válik. A jelenlegi IBAN-számod nem változik. A folyószámládon a szokásos módon tarthatsz pénzeszközöket és használhatod a fizetésekhez.
A folyószámládon és adott esetben a látra szóló betéti számládon lévő pénzeszközök 100 000 euróig a betétbiztosítási rendszer védelme alatt állnak majd. "
És valóban mindenkinek ott van vezetve a számlája, a különbség, hogy aki csatlakozott a bankhoz, annak a pénze a Bank-nál van, míg aki nem annak, az payment számlán, nála nincs külön pénzmozgás.
Mondjuk ez egy érthető, és logikus lépés.
-
törölt tag
Milyen régóta van regisztrációd? Hogy ilyesmi jön? Bár úgy látom ez a nagyon régen regisztráltak körét érinti...
"#36580) MasterMark"
Elvileg. De részleteknek nem néztem utána. A Lényeg, hogy innentől teljesen bankként fog funkcionálni, nem pénz forgalmi szervezetként, mint pl a wise.Előbb utóbb pl jön majd a hitel nyújtás, és egyebek, ehhez persze majd kelleni fog magyar számla szám, biztos esznek még változások. (Legalábbis, egyik beszélgetésben ezt említették hozzáértők)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #36587 üzenetére
Azért "kis" különbség van az indiai, és a kínai között Egyébként honnan tudjátok, hogy nem európai ellenőrzi? Vagy fel van osztva mondjuk régiókra.
"kb. 2 eve"
Egyébként az okmányokon van dátum... logikus lenne az alapján intézni ezt nem?
Nálam helyi intézetnél úgy szokott történni, ha ügyintézek, és elkérik, akkor megkérdezik változott vmi, ha igen akkor csinálnak róla frissítést.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #36593 üzenetére
"A Revolut banknak egyáltalán mi szüksége van arra, hogy egy papíros személyi (vagy bármilyen) igazolványt nézegessen?"
Tekintve, hogy bank, ugyan az, mint bármelyik hazai, vagy nemzetközi banknak. De mivel Eu-s szabályozás alá esik, így ez nem kérdés. Otp-től sem kérdezed, miért kérik el az adataidat...
De mondjuk tudtommal a pénz-forgalmi szolgáltatok, mint mondjuk a wise, vagy egy pénzváltó, is elkérheti - sőt, talán köteles is rá, főleg nagyobb összegnél.
"Átlagember egy kiadós sörözéshez szükségesnél nagyobb összeget nem tart egy Revolut típusú számlán, amit még elvisel, ha bebukik a bank "
Kiadós sörözés, max pár ezer ft? Mert az lényegében semmire sem elég, szinte. Persze nem azt mondom, hogy ezen kell tartani mindent, de célirányosan, nem reális, hogy 5 ft-ot tartok rajta, amikor mondjuk 100-ra lehet szükségem, a közel jövőben...Elvileg a lényeg az lenne - tudtommal - hogy ugyan olyan banki szolgáltatásokat nyújtson, mint bármelyik másik nagy nemzetközi, vagy hazai bank, sőt adott esetben jobb kondíciókkal, már csak a piac szerzés is ezt indokolná. Revolut esetében, még szabályozás, felügyelet is van rá. Wise esetében meg banki garancia nincs - igaz ott is nyomon követi pl az MNB. Nem véletlen van Csörte a Revoluttal.
itt linkeltem erről egy beszélgetést pont.Másrészt ha bebukna (remélhetőleg nem). Akkor is, még van biztosítás rajta, annyit meg végképp nem tart rajta az "átlag" mint írtad. De mindenki maga dönti el mire mennyire használja, vagy épp mit használ.
Wise topic alapján simán van aki ott milliókat parkoltat, akár devizában, akár forintban. Biztos van ilyen Revolutban is, vagy akár Zen-ben, vagy másban.
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #36602 üzenetére
Akkor végül is jogos ezek szerint
Normál banknál, stb max megkérdezik, ha úgy van, hogy az okmányom változott-e, mert akkor frissítik, külön értesítőre nem emlékszem.
Általában erről nem kell külön nyilatkozgatni... Nyilván ez online dolognál ez másképp mehet... az, hogy miért most kérték jó kérdés Logikus lenne lejárati dátum alapján... ezek szerint nem az alapján megy, vagy fene tudja...- Bár lehet olyan is, hogy elvesztetted, vagy bármi egyéb ugye... elvileg ezt jelenteni kéne...
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #36611 üzenetére
Az átlag nem fedi a valóságot, könnyen lehet vkinek sok vkinek pedig kevés.
+ Érdekesebb lenne talán egy olyan ahol az átmenő forgalmat írná le, mert jó részt inkább erre használják, nem pénz parkolásra. De ahogy itt vki írja, még csak ezek szerint nem is ara vonatkozik...+ 2019-hez képest sok dolog változhatott, pl utóbbi időben indult el sok helyen a bank, mint szolgáltatás, forma.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kelly7 #36616 üzenetére
Én itt úgy olvastam (de ha nincs így majd vki leírja jól.). Hogy usd utalásnál, közvetítő bank levon x összege,t amit előre nem lehet tudni. + Lehet az otp-nek is díja. Nem érdemes USD-t feltölteni.
Euró-t viszont, ingyenesen tudsz feltölteni, eurós számláról. (Bár, hazai bankszámlánál, nem tudom van-e különbség, elvileg nincs, ha csak nincs külön díjtétel a számlacsomagodnál).
"A többi része az, hogy pl van 1000 usd rajta,"
Nálam pl Euró, euró számlára átkattintva euróban mutatja.Kirptónál van, viszont folyamatos változás, azaz árfolyam igen.
Váltásnál vagy hasonló is mutat ilyesmit, pl euró esetén (árfolyam).Usd-t nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pictigjis #36623 üzenetére
Idézet:
"(de ha nincs így majd vki leírja jól.)" - magyarul pontosít.
Mi a gond?Kérdés:
Egy kérdés ehhez, ha beállítok egy limit feletti megbízást revont euró váltásra (forintra), annak nincs költsége/adó vonzata igaz? Olyan mint a sima váltás, ha jól gondolom... (árfolyamra gondolok x érték felett)"kártyás feltöltésről volt szó, és nem utalásról."
Rendben... bár nekem ez nem derült ki, a bankomnál nincs is ilyen bankkártya, max számla. Másrészt, a "feltöltés" És "utalás" szavakat is rendszeresen értik erre is arra is, ebből én nem indulnék ki.De most megnéztem az opt honlapját, csak forint, és eurós kártyát lehet igényelni, legalábbis ez alapján:
"Nem euróban vezetett devizaszámlájához nem igényelhet betéti kártyát."
Forintban ettől még tud feltölteni, de akkor meg nem értem a problémáját... mert annak meg értelme nincs... mind1, legyen igazad
"eurót SEM lehet ingyen feltölteni,"
Nah itt megint van egy félre értés, akkor úgy fogalmazok, a Revolutra juttatni lehet eurót Sepan keresztül ingyenesen. Így értettem a "feltöltést". És azt is inkább külföldi eurós számláról, magyarról nem vagyok biztos benne... Bár állam kincstár ingyen utalt ki... de lehet más tészta. Amúgy meg írtam, hogy a bankszámlájának kondíciói írják egyébként az összes részletet, nem kell nekem vagy bárki másnak hinni."ég az utalásnál sincs soha ingyen az euró"
Jó, nem megyek bele, pár éve egy nagy összegnél államkincstárba utalva/ ki. Direkt meg lett kérdezve (Bankban), és 0 € volt a költsége az utalásnak, többször is rá lett kérdezve, hogy "Biztos"? De lehet akkor ez is egyedi eset... (külföldi számláról ki/be).Nem tudom milyen konverziót akarsz pl két eurós ország számlájánál... (De még két sima eurós számlánál sincs váltás.)
"így terjednek a kiirthatatlan tévhitek"
Pofon egyszerű a megoldás, kell egy egy topic összefoglaló, amennyiszer leírod ezeket, már rég kész lehetne... és akkro csak idézni kellene. Probléma letudva. -
törölt tag
Ezzel nem volt egyedül mint probléma. itt más már írt erre megoldást.
Amúgy nem biztos, hogy kell hozzá pc is, legalábbis néhány esetben ha telefonon a böngészőben átállítod, hogy "pc"-ként jelenítse meg a weboldalt, akkor telefonról is használható. Pl nekem így ment a google normálisan, tabletről, de telefonnál is van ilyen opció, pl firefox-ban.
"De hogy jön ebbe a képletbe a Gpay? , erre akartam rákérdezni."
Szerintem a normál bankkártyáját is berakja alá. És azzal töltené a Revot. Ha jól gondolom... (bár az sincs feltétlenül minden banknál). Így azért nem olyan egyszerű a dolog... meg +1 kör..."pl. Limitáras váltási megbízást is adhatsz."
Ennél egyébként automatikusan végbe megy a váltás? Vagy kell még felhasználói megerősítés? Ha jól gondolom erre nincs szükség, és plussz költsége sincs, igaz? -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest