Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Geci, nem tudom hogyan, de meglett elsőre a 3. boss.
Jó sok életem volt, talán 220% meg 13 fegyver hatékonyság, 5 bónusz damage-es hosszú gépfegyver 2. szintű plusz repeszsérüléssel vagy mivel és 2 minor élet töltővel, valamint 1 következő támadást kivédő pajzzsal. Persze mindent elhasználtam kb a 220% életből maradt kb 30-40%. Mondjuk a 6 ether-ért való második esély megmaradt. De basszameg, annyi mindenre kellett itt figyelni, brutál. Ez az egész 3. biome elég nehéz volt pár helyen, főleg amikor jött az az automation vagy mi, nagy robot és a rakétás drónok is gecik voltak néha, amikor nem volt magas adrenalin szintem, mert ha 5-ös volt, akkor azért hamar haltak. Amúgy nem mentem be minden szobába, kimaradt 1 arany ajtó, az asszem lockdown-os, de így is belefutottam ezen kívül 3-ba asszem.Ez előtt a 2. boss most másodszorra nagy gondot nem okozott.
Szóval most már innen fogom kezdeni mindig amikor meghalok, a 3. boss utáni biome-on?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Képregény topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- PlayStation 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go S (Z2GO) 512GB + tok + microSD kártya
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Nintendo Switch dokkoló TV dock
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó sok életem volt, talán 220% meg 13 fegyver hatékonyság, 5 bónusz damage-es hosszú gépfegyver 2. szintű plusz repeszsérüléssel vagy mivel és 2 minor élet töltővel, valamint 1 következő támadást kivédő pajzzsal. Persze mindent elhasználtam kb a 220% életből maradt kb 30-40%. Mondjuk a 6 ether-ért való második esély megmaradt. De basszameg, annyi mindenre kellett itt figyelni, brutál. Ez az egész 3. biome elég nehéz volt pár helyen, főleg amikor jött az az automation vagy mi, nagy robot és a rakétás drónok is gecik voltak néha, amikor nem volt magas adrenalin szintem, mert ha 5-ös volt, akkor azért hamar haltak. Amúgy nem mentem be minden szobába, kimaradt 1 arany ajtó, az asszem lockdown-os, de így is belefutottam ezen kívül 3-ba asszem.