- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Pajac: Sas
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Geci, nem tudom hogyan, de meglett elsőre a 3. boss.
Jó sok életem volt, talán 220% meg 13 fegyver hatékonyság, 5 bónusz damage-es hosszú gépfegyver 2. szintű plusz repeszsérüléssel vagy mivel és 2 minor élet töltővel, valamint 1 következő támadást kivédő pajzzsal. Persze mindent elhasználtam kb a 220% életből maradt kb 30-40%. Mondjuk a 6 ether-ért való második esély megmaradt. De basszameg, annyi mindenre kellett itt figyelni, brutál. Ez az egész 3. biome elég nehéz volt pár helyen, főleg amikor jött az az automation vagy mi, nagy robot és a rakétás drónok is gecik voltak néha, amikor nem volt magas adrenalin szintem, mert ha 5-ös volt, akkor azért hamar haltak. Amúgy nem mentem be minden szobába, kimaradt 1 arany ajtó, az asszem lockdown-os, de így is belefutottam ezen kívül 3-ba asszem.Ez előtt a 2. boss most másodszorra nagy gondot nem okozott.
Szóval most már innen fogom kezdeni mindig amikor meghalok, a 3. boss utáni biome-on?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Vallás
- Elektromos autók - motorok
- Witcher topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- MacBook Air M1 13' 256GB 87% (3Hónap Garancia)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó sok életem volt, talán 220% meg 13 fegyver hatékonyság, 5 bónusz damage-es hosszú gépfegyver 2. szintű plusz repeszsérüléssel vagy mivel és 2 minor élet töltővel, valamint 1 következő támadást kivédő pajzzsal. Persze mindent elhasználtam kb a 220% életből maradt kb 30-40%. Mondjuk a 6 ether-ért való második esély megmaradt. De basszameg, annyi mindenre kellett itt figyelni, brutál. Ez az egész 3. biome elég nehéz volt pár helyen, főleg amikor jött az az automation vagy mi, nagy robot és a rakétás drónok is gecik voltak néha, amikor nem volt magas adrenalin szintem, mert ha 5-ös volt, akkor azért hamar haltak. Amúgy nem mentem be minden szobába, kimaradt 1 arany ajtó, az asszem lockdown-os, de így is belefutottam ezen kívül 3-ba asszem.