Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
Ebben sem voltam biztos, hogy dashelés közben ugyan úgy sebezhetetlen vagyok e, mint a souls like játékokokban, de akkor ezt a taktikát is bevetem. Múltkor láttam asztronauta figurát, de nem nagyon tudtam, hogy mire való, gondolom most már nem fogok találni...
Tegnap amúgy nagyon beszivattam magam, elég jó cuccaim voltak és folyamatosan olyan területekre mentem be, amit a játék lezárt és volt olyan is, ahol 3 kör volt, aztán a 4. ilyen területen putty, kezdhettem előröl. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crimson Desert
- Apple asztali gépek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tegnap amúgy nagyon beszivattam magam, elég jó cuccaim voltak és folyamatosan olyan területekre mentem be, amit a játék lezárt és volt olyan is, ahol 3 kör volt, aztán a 4. ilyen területen putty, kezdhettem előröl.